Recenze Hyundai Accent lc
“je super”

Autor recenze: pepo (30 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2004 Typ motoru:1341 Stav km při koupi:26 km Stav km nyní:80 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 5 let Průměrná spotřeba: 6 l/100 km Vloženo: 5. 5. 2009

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.6

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Fiat

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Nie,nikdy.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Mám Hyunday už 4roky a najazdených 80 000 a nikdy som na nom nič nemenil, okrem bežnej údržby. Som s ním veľmi spokojný. Pracoval som v automobilke takže viem ako to funguje a aká je kvalita. Dnes je jedno aké auto si kúpite Hyundai može byť rovnako dobrý ako WV je to úplne jedno. Ibaže by niekomu išlo o image. Veď v takom Golfe5 vyzeráte lepšie ako v Accente. Mne Accent stačí ja frajerovať nepotrebujem je to super auto a nikdy ho nepredám.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Hyundai Accent

Vložit komentář

korejec

Každý korejec je lepší a spolehlivější než naprostý odpad světového automobilového průmyslu - Renault.

06.05.2009 | 17:26:17 | tom Reagovat

Pro ixo

Tak to gratuluji:-)

06.05.2009 | 16:40:29 | r Reagovat

pre "r"

a podotykam ze je tam ten isty motor, ak by chcel dakto rypat

06.05.2009 | 16:26:57 | ixo Reagovat

pre "r"

mame doma pokus o auto s nazvom Daewoo Leganz a by si neveril tento pokus o auto ma najazdene bez problemov skoro 200000km a nevidim problem preco by tento pokus o auto este dalsich 200000km nezvladol, takze aj tie hovno auta bez image a bez nevie coho dokazu posluzit . . .

06.05.2009 | 16:25:34 | ixo Reagovat

Pavol

Já se nebojím a jsem už docela dost velký, abych i něco unesl :-) Myslel jsem to trochu jako žert a trochu jako žádost o zkulturnění některých příspěvků, protože to, že s někým někdo nesouhlasí, může dotyčný vyjádřit také jinak, než spílat oponentovi do nevím čeho, protože si dovolil mít odlišný názor. Vadí mi samoúčelné sprosťárny a to, že sem často přizpívají lidé očividně duševně na úrovni pískové bábovičky ( Promiň, bábovičko:-)) Ono by to ani tak nevadilo, že sem přispívají, s tím jak se někdo narodí, už nic moc pak nenadělá, ale psát někam za účelem vyzvracení svého ega, tak to svědčí nejen o mdlém rozumu, ale také o psychickém stavu dotyčného. Jinak si myslím, že sem spousta lidí píše a čte to tady z důvodu se něco dozvědět a né se tady prezentovat, což je asi prvotní účel tohoto webu a je to hlavně pro uživatele aut a né automechaniky:-) A já osobně si ve svém autě měním žárovky, kontroluju stav oleje(velmi občasně), dolévám ostřikovač, leju naftu/benzín, občas ho umyju a vyluxuju a na nic jiného nemám čas a ani chuť. Další údržbu přenechávám odborníkům(někdy bohužel rádoby odborníkům:-)) a musím se na ně spolehnout, protože zlomenou ruku bych si také neléčil sám :-) A auto je žrout peněz, je to určitá forma luxusu, jenom záleží na míře. Tak zatím :-)

06.05.2009 | 11:02:57 | r Reagovat

Pre "r"

Samozrejme slušne doplním, že každý má iné potreby. Ak si poslanes mesta kúpi audinu 2.5 TDi a ročne najazdí 2500 km tak je to image. Ak niekto jazdí denne, pracovne stovky km. a preháňa Picanto je to poddimenzované. Verejná mienka ( čo povedia susedia, kolegovia) dokáže divy. Kvalita je niekedy aj o pocitoch. Lebo povedal ten, tamten a iný. Nebojte sa povedať svoj názor preto, lebo samozvaní odborníci tu chŕlia nadávky, nedôstojnosti.

06.05.2009 | 07:50:17 | Pavol Reagovat

Pepo - autore

No tak teda dobrý, jako úvod beru. A teď by to ještě chtělo napsat nějakou recenzi :-) To nám nemáš o tvém autu s najetými 80 000 km co říci?

05.05.2009 | 22:56:13 | Standa Reagovat

Image?

Dovolil bych si nesouhlasit s Vaším názorem ohledně toho, že značky aut jsou jenom o různé "imidži". Různá auta dané třídy mají především různé vlastnosti. Auto není od toho, aby jste se na něj díval, ale v něm jezdil. Takže pro mě jsou dobré jízdní vlastnosti tím hlavním, pak poruchovost a vzhled a na posledním místě kvalita plastu na palubní desce :-) A pro mě je Hyundai, stejně jako KIA(o srandovních pokusech o auto Daewoo/Chevrolet nemluvím) prozatím na dobré cestě udělat někdy hodně dobré auto ( Ceed a i30 jsou první vlaštovky, trošku nedotažené, ale už to jsou slušná auta). Já osobně bych si zatím žádného "korejce" nekoupil, ale co není dnes, za pár let už nemusí platit :-) Je to můj osobní názor. Můžete se mnou nesouhlasit, ale prosím slušně :-)

05.05.2009 | 22:34:25 | r Reagovat

Súhlasím

S image-om je to vo všetkých oblastiach života rovnaké. Ak chce mať niekto pocit, že má alebo používa čosi viac ako iní, bude tomu veriť a presviedčať sám seba aj iných, že to tak je. Producenti ilúzií si takto plnia svoje účty. Reklama, ak ju ľúbiš nie je čo riešiť, vystihuje rozpor medzi reálnou potrebou a túžbou po niečom " imageovom". Váš príspovok je triezvy, trefný a neimageový. Držím Vám palce a verím, že Váš služobník Vás nesklame.

05.05.2009 | 21:33:15 | Pavol Reagovat