Recenze Hyundai Getz HB
“Kvalitní auto s výborným poměrem výkon/komfort/vlastnosti.”

Autor recenze: HG ,
Liberecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2004 Typ motoru:1.1 benzin Stav km při koupi:25 km Stav km nyní:4 200 km Způsob řazení:manuál Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 7 l/100 km Vloženo: 9. 2. 2005

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.7

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

0
 

Provozní náklady

0
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Nezaznamenal jsem žádnou poruchu za dobu provozu, krom konstrukční vady zadních brzd a nábojů v podobě klepání(modelový rok 2004, nemá vliv na funkčnost), která je bezplatně autorizovaným servisem odstraněna.

U mého autíčka ještě byla deformována podložka levého předního ramena (ke které došlo zřejmě při přepravě), která způsobovala vznik vrzajícího zvuku, byla mi bezplatně vyměněna a je to gut ;o).


Hodnocení a zkušenosti s autem

Zdařilý německý design, tvrdší podvozek, vozidlo ale díky tomu sedí jak přibité (pneu 165/65 R14), velice prostorný interiér na svojí třídu, praktické drobnosti (odkládací prostory, háček na zavěšení, prahové a vnější boční lišty), použité tvrdé plasty, ale vkusné, které nepůsobí lacině, zpracování na úrovni, praktické panoramatické sklo se sluneční clonou, dobré vedení sedadel, velmi přesné a lehké řazení i v zimě.

Ve vyšších otáčkách je poněkud více slyšet motor, který má ale příjemný zvuk, aerodynamická hlučnost v normě, vyšší spotřeba při záběhu (až 15 000km), poněkud širší přední sloupky = horší výhled z vozu do stran, hlavně při zatáčení.. Tak to tak asi ve stručnosti.

Jinak vřele doporučuji :o)

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Hyundai Getz

Vložit komentář