Recenze Hyundai H100 vínová metla
“Auto ok.”

Autor recenze: Jenda (38 let),
Hlavní město Praha
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1995 Typ motoru:2.5 D Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:0 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 5 let Průměrná spotřeba: 8 l/100 km Vloženo: 16. 4. 2008

Hodnocení inzerátu: 5 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.0

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

5
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

6
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Š-Favorit

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Toto auto mělo velmi málo poruch spíše se jednalo o výměnu spotřebních součástí. Pokud se dodržuje pravidelná výměna náplní a nepřetahuje výměna oleje aby místo oleje neproudila motorem brusná pasta motor vydrží velmi mnoho a je prakticky bez závad.

Je pravdou,že v zimě pokud je -20 hůře startuje ale dá se to přičíst opotřebení motoru který má ke dnešku najetých poctivích 300 000km.

U H-100 velmi oceňuji jeho nákladový prostor jen škoda ,že nemá páté dveře ktré se dají otevírat do stran ke snadnému naložení palety.Jinak je málo co užitnosti co vytknout.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Hyundai H-100 mám již pět let a koupil jsem ho jako vyřazené podnikové auto se kterým jezdil ten kdo měl ruce nohy.Používám jej jako velkoprotorový rodinný vůz kde si nemusíte dělat hlavu kam uložit kola,stana a spoustu věcí na dovolenou. Projel jsem sním celou jižní Evropu a najel mnoho kilometrů.

Spotřeba tohoto vozu je na jeho velikost velmi příznivá opravdu se pohybuje okolo 8 litrů/100km v letnich měsících i méně.

Toto auto doporučuji těm kdo chtějí auto jak pro rodinu tak pro drobné podnikání. Doufám,že jsem jen neměl štěstí na povedený kus a že se k mému hodnocení připojí i jiní.
Přeji všem kteří toto auto vlastní mnoho dalších štasných kilometrů.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 5


Komentáře uživatelů k recenzi Hyundai H100

Vložit komentář

H 100 valnik plachtak 2.5 D

Nějakej ten měsim sem vlastnil H 100 oplachtovaneho valnika, 2.5 naftu. kupoval sem ho koncem zimy, kdy stal asi 2 roky jako byvaly pracant, po vyměně AKU, chytil na otočeni.toto auto v te cenove kategorii nema absolutně konkurenci, musim podotknout že ode mě dostaval kurevsky zahul co se tyče nakladu, a myslim si že naloženy jede lip než popraznu, vřele vsem doporučuji.

25.02.2016 | 17:43:37 | rocco  | 85.135.102.* Reagovat

Ak takto vyborne sluzi vyradene firemne auto ku ktoremu sa ludia nikdy dobre nespravaju tak to musi byt skutocni kvalitny stroj.Hyundai urobil od polovice 90 rokov obrovsky krok dopredu v oblasti kvality a spolahlivosti svojich aut. Dnes by som sa rozhodne nebal po ktoromkolvek ich aute siahnut.

18.04.2008 | 07:37:30 | Roman Reagovat