Recenze Hyundai Lantra 1.6
“Jsem spokojen.”

Autor recenze: Martin (39 let),
Jihomoravský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1994 Typ motoru:1,6 Stav km při koupi:128 000 km Stav km nyní:150 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 6 měsíců Průměrná spotřeba: 9 l/100 km Vloženo: 4. 4. 2007

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.6

Spolehlivost

7
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

5
 

Náhradní díly

4
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: audi80

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Má jednu poruchu,která mě trápí. Když se vůz zahřeje,tak kolísají otáčky : od jednoho tisíce do patnáctiset. Vypadá to jako by někdo auto tůroval. Už jsem skoušel odpojovat po jednom různá čidla: ve vzduchovém filtru,u sání atd.

Nic buť se otáčky zvíší na dva tisíce,nebo bezezměn dál kolísají.Kdyby mě někdo chtěl poradit,byl bych rád.Nenašel jsem žádnou zjevnou závadu v podtlakovém sistému.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto jsem koupil v listopadu,takže mám zatím dobré zkušenosti.Po koupi jsem vyměnil svíčky,kabely ke svíčkám,olej. Auto má dobrou výbavu,dobré jízdní vlastnosti.Pokud má člověk lehkou nohu,tak i spotřeba je příznivá.Karosařina pokulhává,zřejmě není ještě pozinkovaná.

Pokud by se někdo setkal ze stejnou závadou,tak mě může napsat na můj mejl: Liferenko@seznam.cz To stejné pokud někdo zná dobrou prodejnu/vrakoviště / na tyto vozy.Mohu jen dodat že se jedná o vůz z roku 1994.Na tu dobu je výbava a pohodlí víc než dobré.

Co mě trochu vadí , tak je zavazadloví prostor. Je sice velký,zato je plítký a při zavírání zádi se musí dávat pozor na držáky které jsou obloukovitého tvaru a zajíždí .manželka již s něma pomačkala nejeden nákup.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Hyundai Lantra

Vložit komentář

otáčky

Mám Hyundai Lantra 1,6 16V GLS již dva roky, rok výroby taktéž 1994. Měl jsem stejný problém s kolísáním otáček. Byl vadný el. motorek otáček-špatná regulace, kdy vlivem toho odešla část řídící jednotky. Opravu prováděl zkušený opravář na Hyundaie. Cena motorku 2.000 Kč, řídící jednotky 4.000 Kč -oboje z vrakáče. Od té doby bez problému. Jinak super auto. Dále pouze běžné opravy.

17.04.2007 | 00:44:01 | Lantrák Reagovat

problem

V prípade problémov doporučujem navštíviť stránku www.hyundaiclub.net a pohľadať či už niekto podobnú chybu mal alebo sa zaregistrovať a dať dotaz priamo na fore- bud v sekcii lantra alebo v technickej. prajem veľa zdaru

05.04.2007 | 16:02:44 | miki Reagovat

Zdravim Vas, v takychto pripadoch pomoze vycistenie srtiacej klapky a ak je moznost, naslendne napichnutie na PC a nastavit klapku (+ zakladny rezim)...(inak by som preventivne vymenil aj sviecky)

05.04.2007 | 10:14:01 | danny Reagovat