Recenze Hyundai Lantra 1,6
“Za malý peníz dobré auto.”

Autor recenze: Martin (32 let),
Plzeňský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2000 Typ motoru:1,6 Stav km při koupi:75 000 km Stav km nyní:105 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 8 l/100 km Vloženo: 2. 3. 2007

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.4

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

6
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Favorit

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Ve 105.000 výměna LP ložiska, cena 2000,-Kč. Jinak žádné poruchy. Auto je pravidelně servisováno.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Velmi prostorné a pohodlné rodinné auto. Uvnitř vozu je dostatek místa a pohodlně se zde přepraví pět pasažérů. Vzadu je dostatek místa i při posunutí předních sedaček úpně dozadu. Kufr je velmi prostorný a hluboký.

Motor auta je velmi svižný a velmi ochotně reguje na sešlápnutí plynu a případnou potřebu razantního zrychlení, hlavně při předjíždění. Pro sportovní jízdu, co se týče výkonu motoru, bohatě postačující a na obsah motoru 1,6 překapující výkon. Při klidné jízdě se auto chová taktéž velmi přijatelně, motor je tichý. Spotřeba velmi přijatelná. Jen spotřeba oleje je asi 1l na 2.000 km, při sportovní jízdě.

Podvozek je koncipován spíše pro rodinné auto a pohodlí pro delší trasy, nikoli pro sportovní jízdu. Nicméně auto velmi dobře sedí v zatáčkách, velmi dobře reaguje na změny směru i ve vyšších rychlostech. Není pro něj problém zvládnout rychlost 200 km/h. Mohl by být trochu více sportovněji laděný, jinak bez výhrad.

Co se týká vybavení, tak např. standardní audiosoustavy, nemám výhrad. Příjemný poslech hudby s dostatečným hudebním výkonem a čistotou poslechu. Ostatní ovládání vozidla příjemné, logicky uspořádané a přehledné.

Shrnutí: za nevelký peníz, dobré auto.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Hyundai Lantra

Vložit komentář

Solidní auto

Není to sice žádný premiant,ale špatný auto to taky není.

30.01.2009 | 10:11:21 | honza Reagovat