Recenze Hyundai Trajet
“Pohodlné ,spolehlivé a variabilní vozidlo.”

Autor recenze: Paja (33 let),
Jihomoravský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2001 Typ motoru:1997 Stav km při koupi:14 000 km Stav km nyní:175 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 11 l/100 km Vloženo: 1. 9. 2010

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.4

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: mitsubiši colt

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Nyni se porouchal volič ventilátoru asi při 170 000 km.Janak sem doposud zatím jiné závady naštěstí neprojevují.
Měnil sem pouze provozní materyál,jako svíčky,olej,rozvody,pneumatiky.Vůz je od toho aby jezdil a nikoliv aby se opravoval,takže největší závadou je oranžová kontrolka na přístrojové desce ve tvaru čerpacího stojanu.To je největší investice u tohoto vozu,provozní kapalina benzín.Nyní se pokouším alternativně používat Ethanol a krom startování na podruhé a snížením otáček motoru za studena jezdí vůz za stejnou spotřebu i s výkonem bezezmněny.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Mé zkušenosti s vozem sou spíše spokojené mimo spotřeby,ta se nedá příliš ovlivnovat a pohybuje se 10 až 12 litrů na 100 kilometrů.V zimním období je ve voze příjemně a pomalu chladne a pokud se dělají krátké zastávky i při mrazech,je ve voze příjemně a i po 30 minutové přestávce okamžitě topí.Jinak jízdní vlastnosti jsou dobré a to i při dlouhých cestách,které často absolvuji.Přívěsný vozík asi do 700kg není za autem cítit a nijak se viditelně nemění jízdní vlastnosti ani spotřeba.Při delším cestováni používáme i dvd přehrávač,ktrý nijak neruší při řízení vozu.Další výhodou je dostatečné osvětlení interiéru a možnost si pustit osvětleni i vzadu tak že to neoslňuje řidiče.Malá vítka jen, že by se při otevření dveří mohlo rožnout osvětlení uprostřed vozu nejen v přední části.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Hyundai Trajet

Vložit komentář