Recenze Kia Carnival III LX
“Za ty peníze zadarmo.”

Autor recenze: Lucanus Cervus (58 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2006 Typ motoru:2900 crdi Stav km při koupi:1 km Stav km nyní:7 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 6 měsíců Průměrná spotřeba: 8,7 l/100 km Vloženo: 10. 2. 2007

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.4

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Ford Mondeo tdci

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Ne.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Solidně zpracované auto evropského standardu. Komfortní, bytelné, variabilní, nadprůměrná přepravní kapacita, nic nedrnčí a nevibruje. Když se zamyslíte, jak na to,snadná a rychlá demontáž a montáž sedaček, jen by neměly mít 30 kg.

Motor průměrně odhlučněn, celkem pružný, na tah žádný problém, ale na objem nevelký výkon. Doporučuji přečipovat, ani tak z něj není BMW X5 neuděláte, ale na nejnovější konfekční konkurenci (ford, VW, renault a pod.) pak s přehledem stačí.

Spotřeba teď v zimě při zapnuté klimatizaci a každodenním popojíždění přes 8,5 l.Bezpečné a předvídatelné jízdní vlastnosti odpovídající výšce a váze vozu. Chybí šestka, podpůměrné svělomety, nožní ruční brda, chybějící doplňkové příslušenství (např. roletka zavazdlového prostoru).

Jde o vůz naprosto rovnocenný běžné evropské konkurenci. Za stejně hodnotné nebo třeba i v něčem horší MPV evropské značky dáte nejméně o 200 - 300 T Kč více. Jestli chcete vyhodit tolik peněz, tak si CARNIVAL III nekupujte.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Kia Carnival

Vložit komentář