Nejčtenější auto recenze

5,0Kia Sorento (2006) Kia Sorento (2006) autor: Jiří Jendřejek Přečteno: 32432x
10,0Kia Cee´d (2012) Kia Cee´d (2012) autor: BFhero Přečteno: 29440x
6,4Kia Sportage (2006) Kia Sportage (2006) autor: DADO Přečteno: 25086x
8,0Kia Cee´d (2007) Kia Cee´d (2007) autor: AUTOFIL Přečteno: 17728x
8,4Kia Sportage (2008) Kia Sportage (2008) autor: matthew Přečteno: 17263x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Kia Rio IV

Zdravim a dakujem...
Ale chcem sa spytat to je update na na radio alebo na riadiacu jednotku motora kvoli vyssie spominanym trhavym rozjazdom v zimnych podmienkach ?

10.11.2022 | 12:23:50 | Danco | Recenze: Kia Rio (2018)

RE: Kia Rio IV

Tady je screenshot obrazovky, kde je uveden přesný typ Firmware, který to řeší: https://www.kia-club.org/viewtopic.php?f=53&t=8355&start=15

07.11.2022 | 02:37:13 | Marex | Recenze: Kia Rio (2018)

RE: Kia Rio IV

Zdravim,dakujem za typ na ziarovky.
Este by som sa chcel spytat...spominate ze ste nechavali prehrat firmware riadiacej jednotky kvoli cukavym rozjazdom.
Ako ste prisli na to ze treba prehrat firmware a ako ste prisli na to ze na aky ?
Mozte uviest cislo (kod) toho firmware aby som to mohol skusit pripadne aj ja ?
Dakujem za odpovede

14.10.2022 | 09:52:33 | Danco | Recenze: Kia Rio (2018)

RE: Kia Rio IV

Potkávací/dálková světla mají typ HB3 a kupoval jsem konkrétně Philips X-tremeVision Pro150 9005XVPB1.

02.08.2022 | 20:39:39 | Marex | Recenze: Kia Rio (2018)

RE: Kia Rio IV

Zdravim,spominate ze s te v riu menil ziarovky za lepsie...
Mozem sa spytat za ake presne ( nazov a ryp) ?
Dakujem za odpoved

11.07.2022 | 14:29:49 | Danco | Recenze: Kia Rio (2018)

Mám Venga 1,6 2019

Zdravím, auto mám už tři roky a za tu dobu pohoda. Zezačátku mě také štvaly krátké převody, ale pak mi to přišlo normální. Dlouhodobá spotřeba 6,7 litru a to jezdím převážně krátké trasy. Jízda 500 km v kuse a spotřeba padla se syrovým motorem (3000km) na 5,6litru. Zatím spokojenost a žádná závada - jen palubní počítač při počítání spotřeby kecá. Měřím si to při tankování. Dříve jsem měl Kia Picanto 8 let a také bez jediné závady. Takže tolik ke kvalitě korejců, jak někteří píšou.

28.04.2022 | 09:06:19 | Dali | Recenze: Kia Venga 1600 (2017)

Kia rio 1.4 .16v crdi

Nevie niekto poradiť svieti mi chiba motora aká bi mohla bit chyba vypisuje ids kábel ale som kúpil noví a stále to vipisuje

17.04.2022 | 07:11:35 | Michal | Recenze: Kia Rio 1,4 16V (2008)

RE: Opravdu?

www.autolexicon.net/cs/articles/cvvt-continuously-variable-valve-timing/

10.02.2022 | 12:45:47 |  | Recenze: Kia Magentis CVVT (2007)

RE: Opravdu?

Kiu jsem tedy nikdy neměl, ale byl bych ve střehu ohledně téhle recenze, pán píše, že to má motor CVVT......??? To jsou ale obvykle převodovky...:-))

09.02.2022 | 17:31:44 | Vašek | Recenze: Kia Magentis CVVT (2007)

Opravdu?

Zdravím, je to s tou spolehlivostí opravdu tak špatné? Uvažoval jsem nad ročníkem 2003 ve 2-litru s nájezdem snad okolo 120tkm, ceny za ojetiny jsou u koncernu Kia více než lákavé. Ale jestli je to taková bída, dám od toho ruce pryč. Já teď mám 1.3 benzínový hatchback, co jsem si zjišťoval, tak je tam nějaký skvělý motor z Yarise. Za mě je to docela slabota, pěkný zvuk to má až nad 3500 otáček. Proto prosím o potvrzení, jestli ty 2.0i v Kia Magentis jsou na hovno, nebo jestli je možné, že měl pán jenom špatnej kus. Moc díky, zdraví Roman.

08.02.2022 | 14:56:46 | Roman | Recenze: Kia Magentis CVVT (2007)