Recenze Kia Clarus SLX
“Super auto za málo peňazí”

Autor recenze: Vlado (42 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1996 Typ motoru:1800 / benzin Stav km při koupi:140 000 km Stav km nyní:190 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 8 let Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 8,8 l/100 km Vloženo: 3. 5. 2009

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.4

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Renault Chamade

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Nemal som doteraz žiaden vážny problém. Boli to bežné veci, ktoré sa opotrebuvávajú. Menil som zadné brzdiče, ktoré boli hrdzavé a ručná brzda boli menej účinná. Jednoduchú výmenu som zvládol sám. Auto ma nikdy nesklamalo v zmysle poruchy brániacej pokračovať v jazde.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Kia Clarus je priestranné a pohodlné vozidlo poskytujúce príjemné vozenie. Vďaka jemnému pérovaniu nie je veľmi vhodné na športovú jazdu, hoc pružný motor by to v pohode umožňoval. Auto stále používam a naozaj nevyžaduje žiadnu zláštnu starostlivosť. Ak sa mu dá čo potrebuje, pravidelne olej atď... je to veľmi vďačné autíčko za málo peňazí. samozrejme s týmto objemom motora je spojená aj spotreba, ktorá ale je podľa mňa úplne primeraná dobe vzniku. S náhradnými dielmi nie je žiaden problém.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Kia Clarus

Vložit komentář