Recenze Kia Pride Vagon
“Levný vůz pro nebohatou rodinu.”

Autor recenze: (37 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1999 Typ motoru:1300 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:45 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 6 let Průměrná spotřeba: 6 l/100 km Vloženo: 16. 5. 2005

Hodnocení inzerátu: 4 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 4.2

Spolehlivost

5
 

Jízdní vlastnosti

3
 

Komfort

4
 

Provozní náklady

6
 

Náhradní díly

3
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: WV Passat

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Po 30 000km bylo nutno vyměnit brzdové kotouče a v téže době se rozpadl výfuk. Dost korodují zadní lemy blatníků a prahy.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Kupoval jsem si ho s tím, že je to levné auto. Proto na vrzání plastů, hlučnějšímu motoru nevěnuji pozornost. Auto je spolehlivé a má úsporný motor. Můj "nejvěší výkon byl 4,7l/100km. Při normální poklidné jízdě se pohybuje kolem 6l/100km.

Poněkud nepohodlné je ovládání zadního stěrače a rozmražování zadního okna. Kufr je příjemně velký.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 4


Komentáře uživatelů k recenzi Kia Pride

Vložit komentář

Nejspolehlivější auto

Dostal jsem ho po dědovi , měla najeto 23tis km. Teď má 97 a jediná oprava byla ta, ze jsem vyměnil hadicku co tlačí benzin, jelikož jsem byl zrovna ve Valencii na poli a měl u sebe fruko, nahradil jsem to brckem :) dojel jsem 100km na pohodu a pak koupil za 100kc nějaký kus hadicky a už bez problému a teda zavaril výfuk , tot vše za 70tis km a do Valencii v jednom tahu 2000km bez problému ve 3 lidech narvany vecma.. Na dálnicích 170km jela na pohodu , když teda nejel kamion , to se pak zdálo , ze letim :)) minus je to, ze má vysoko plyn a po nějaký době začne bolet noha .. kufr má tohle auto slušnej i vzadu místo má sezení má pohodu .. v terénu pecka , auto je vysoký a vyjede skoro všude a to jsem jezdil v lesích s kamosem, co mél samuraje... nedám na to auto dopustit , klidně bych jel na konec světa ... na vzhled kašlu !!

30.06.2019 | 17:08:18 | Jakub  | 89.24.41.* Reagovat

je to wagon

Brzdové kotouče bylo třeba vyměnit dříve 5 000km kopaly do pedálu.Výfuk jen střední díl po 3 1/2 letech.Akumulátor původní r.v.1999.Jinak jen běžná údržba.Karoserie bez problému pokud nastříkáte dutiny a podvozek,jen z nárazníků se loupe lak.Jinak absolutní spokojenost, provoz bez problémů a za rozumnou cenu.

09.03.2008 | 13:34:07 |  Reagovat

:))

Musim potvrdit, ze KIA Pride je skutocne spolahlive auto. Potreboval som lacne auto pre svoju pracu, bol som vyhadzany z penazi, tak som pred tromi rokmi kupil ojazdenu 5-rocnu KIU, stav tachometru 78 tis. km. Jazdil som s nou po celom Slovensku na sluzobky a v priebehu troch rokov som na nej spravil dalsich 160 tisic km a nikdy ma to auto nenechalo na ceste. Okrem beznej vymeny oleja, filtrov a brzdovych dosticiek som do auto nic neinvestoval. Samozrejme, ze uz bolo potrebne urobit velku udrzbu na napravach, ale radsej som to auto predal, nez by som donho vrazal peniaze. Ostal som verny znacke KIA, kupil som picanto a som taktiez spokojny. Ale Pride bola silnejsia, hoci menej pohodlnejsia a hlucnejsia, ale na dlhe trate sa mi s nou chodilo lepsie ako s picantom, teda aspon co sa predbiehania tyka :) Kto chce male a spolahlive auticko za par korun, kazdemu doporucim KIA Pride. Zabudol som dodat, bol som velmi nespokojny s prilisnou koroziou, plechy su fakt mizerne osetrene.

30.06.2007 | 16:41:45 | jeldo Reagovat