Recenze Mazda 2 Ice and Fire
“Malé velké auto !!!”

Autor recenze: Kakamil (22 let),
Ústecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2004 Typ motoru:1242 cm3 / benzínový Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:3 600 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 3 měsíce Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 7 l/100 km Vloženo: 7. 3. 2005

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.0

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Ford Sierra

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Při 1800km začalo auto škubat, když bylo v nádrži méně než jedna třetina. Na vině byl (dle mechaniků) vadné podávací čerpadlo. Vyměnili mi jej v záruce a teď je vše v naprostém pořádku. Ale asi jsem ho poškodil já, protože jsem jednou jedinkrát natankoval na neznačkové čerpací stanici.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Vozítko je to skutečně povedené. Před ním jsem měl Ford Sierra a tak jsem měl strach, jak převezu ostatní pasažery na zadních sedadlech. Ale bál jsem se neoprávněně. Všichni uvnitř měli dost prostoru i na dlouhé trase.

Motor je též dílko mistrů motorářů. Na to, že to je "jen" 1.25 16V, tak ochotně táhne a točí. Není problém jet za 6.5l, ale také není problém spálit devět na sto. To když si pustím klimu, rádio a naložený "trochu" pospíchám. Na dílnici jí nedělá problém stálá rychlost 140km/h a i při ní je stále tichá a decentní.

Mazdu jsem zvolil, neboť vím, že je to jedno z nejspolehlivějších aut na trhu a navíc jich zase po ČR nejezdí tolik jako třeba Getzů.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Mazda 2

Vložit komentář