Recenze Mitsubishi Carisma 1,6GLXi Cool
“Vynikající.”

Autor recenze: vitališ (41 let),
Pardubický kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1998 Typ motoru:1600 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:387 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 4 roky Průměrná spotřeba: 6,5 l/100 km Vloženo: 24. 4. 2007

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.6

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Mitsubishi Colt

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Na autě jsem najel poctivých 387000km během cca 4,5 roku. Poruchy: ovladač ventilátoru, relé blinkrů.

Vzhledem ke stylu a četnosti používání považuji tyto poruchy za naprosto nicotné, auto mě nikdy nenechalo v problému nebo dokonce na silnici.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Carismu jsem bral jako symbiozu používání přes týden v práci a víkendy jako rodinný vůz. Bez problémů mi splnila prakticky vše, co jsem čekal a potřeboval. Po instalaci tažného zařízení bylo auto naprosto multifunkční.

Pohodlný vůz, v mém případě vynikající interiér včetně sedaček, vzadu dost prostoru oproti jiným. Velmi dobré jízdní vlastnosti a čitelný podvozek, který dal předem vědět o mezních situacích.

Veškeré pohony super, bez jediného problému. Jediné omezení: v létě, plně naložené auto, zapnutá klimatizace-situace kdy motoru již chyběl výkon, standardní jízda bez problémů ale rychlé předjetí nebo dlouhé táhlé kopce již byly znát. Spotřeba super, dokonce dálnice v Německu s klidnou jízdou pod 5 litrů.

V každém případě povedené auto, za velice rozumnou cenu maximální spolehlivost, žádná péče, Carisma byla mým čtvrtým Mitsubishi v řadě, mlčím ale pousmávám se nad tvrzením lidí o drahých náhradních dílech, najel jsem na vozech Mitsubishi cca 1 milion kilometrů a nepotřeboval jsem je, tzn. že nejsem schopen řící zdali jsou opravdu drahé oproti konkurenci ale s Mitsubishi není toto kritérium vůbec důležité při rozhodování v prodejně.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Mitsubishi Carisma

Vložit komentář