Recenze Mitsubishi Eclipse 2.0 16V GS
“Pohodlné, svižné vozidlo, u kterého je trochu problémem údržba.”

Autor recenze: speedy.spita (21 let),
Středočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1992 Typ motoru:2.0i 16V Stav km při koupi:98 000 km Stav km nyní:110 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 10 l/100 km Vloženo: 1. 2. 2007

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.2

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Š. Felicia,

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

S autem jsem ze začátku neměl žádné problémy. Ty se ukázaly asi po půl roce co jsem s vozem jezdil, a to startér, který bez žádného důvodu přestal starovat, a to i po několika opravách.

Další poruchou byla elektrika vozu, a to jak v přístrojové desce, tak kontrolní čidla motoru, které se mi nepodařilo doopravit dodnes. Problémem je toiž sehnat servis s diagnostikou pro tento vůz.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Abych nepsal jenom krytiku na tento vůz, musím uvést taky velmi příjemný interiér, který je doplněn svižnou a přitom přesnou jízdou. Jelikož je auto velmi nízko u země jeho ovladatelnost je tím velice přesá.

Menším problémem je couvání, při kterém není moc viět za vozidlo. Tento vůz byl ve svých mladých letech velice atraktivní a nadčasový a to myslim tady v Evropě.

Byl vyroben Japonskou značkou Mitsubishi v Americe a poté přivezen do německa, odkud si ho z prodejny obchodního zástupce firmy Mitsubishi dovezl předchozí majitel sem do Čech.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Mitsubishi Eclipse

Vložit komentář

Jazdil som takú eclipsu pred cca 11 rokmi a spravil som s ňou viac jak 100000 km. A užil som si s ňou asi všetko od roztrhnutého rozvodu až po zhorenú riadiacu jednotku .Ale všetky opravy som si robil sám.A presne rozumiem tím problémom ktoré opisuješ .Na americké dieli som chodil do wiedne .Je tam predajca Mitsubishi Denzel a ten za super ceny ti objedná na ameriku čo potrebuješ . A keď sa vrátim k štarteru tak mne tiež znenazdajky prestal točiť a prišiel som na to že ide k nemu taký tenký káblik a ten mal zlý kontakt .Skús si to preveriť !A to čidlo tlaku oleja je tiež nechránené a zvykne to tam zahrdzavieť a tím pádom merák nefunguje ..Ale je to super auto a tak svojim spôsobom ti ho zdravo závidím a prajem ti veľa KM a uži si to .

02.05.2007 | 09:47:13 | Robi Reagovat

eclipse

Mam presne takehoto isteho eclipsika a musim povedat ze mam presne tie iste zavady teda najprv alternator teraz starter ktory mi prave opravuju ale takisto mi blbne kontrolka teploty a tlaku oleja. Menil si cidla? pomohlo to? Inak to auto je uplne skvele nemenil by som ho za nic pretoze ponuka naozaj pohodlnu a velmi zabavnu jazdu.

10.02.2007 | 15:14:13 | nerevar Reagovat

mel jsem moznost tohle auto koupit za 13 tis. jo jo hezky auto, kastle v poradku, motor se zdal dobrej, vsechno slapalo...ale vis proc jsem ho nekoupil? Protoze takovyhle "raritky" v dobrym stavu proste nesezenes...dneska uz ne jinak hodne stastnych km

01.02.2007 | 13:46:36 | diego Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Mitsubishi Eclipse