Recenze Mitsubishi Space Runner Gli
“Super auto.”

Autor recenze: josefd (49 let),
Zlínský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1997 Typ motoru:4G93(1), benzín Stav km při koupi:111 500 km Stav km nyní:122 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 7,8 l/100 km Vloženo: 5. 11. 2007

Hodnocení inzerátu: 3 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.0

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: lancer

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Zatím jediný problém,a to že mi v létě praskla hadice od klimatizace,ale 2000 kč to spravily i s náplní.Samozřejmě,že hadici mi v jedné firmě vlisovali na kovové koncovky,které akorát převařili.

K největším problémům,této značky patří kapsy hned za předními zástěrkami,kde se zanese písek,no a potom se tam drží vlhkost a pěkně to koroduje.Stačí si toto pohlídat,za zástěrkama zamazat tmelem a je po problému.Toto už vím z předchozích typů.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Zatím v porovnání s předešlými auty,největší spokojenost.Vřele doporučuji všem.Jinak, jízdní vlastnosti,spolehlivost i motoricky,i u předešlých vozů této značky si nemůžu vynachválit.

Prostorné,živé, a se spotřebou jsem taky mile překvapen.Už jsem slyšel hodně takových rčení,ze se říkalo,,japonec až nakonec,drahé náhradní díly a podobně,ale já na ně nedám dopustit,protože s nimi jezdím už deset let a opravdu bezproblémově.Prostě,ta spolehlivost je u nich zaručena.

Takové běžné věci,že se třeba měnily čepy,nebo,že se mění olej, zároveň i filtry,patří k běžným úkonům,které se musí dělat u každé značky.Je to věc názoru,ale do budoucna,nemám zájem přecházet na jinou značku.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 3


Komentáře uživatelů k recenzi Mitsubishi Space Runner

Vložit komentář

jednoznačně

Runnera jsme měli doma od 93 do 2005 (10až223tkm) a jednoznačně super volba. Koroze blatníků je jistá, pak ještě lem pod tankovacími dvířky. Dutiny a zbylá místa bez koroze. Teď ho má ode mě už 3 roky můj kamarád a po investicích asi 20.000,- je naprosto spokojen. Motor 4G93 je neskutečně robustní, výkonný a úsporný - k nevíře.
Věřím v Mitsu nejen díky tomuto vozu.

09.03.2008 | 19:02:27 | Gar Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Mitsubishi Space Runner