Recenze Opel Astra 1,7 Tds isuzu
“Auto do koča i do voza”

Autor recenze: Rastio (28 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1996 Typ motoru:1,7 tds Stav km při koupi:120 000 km Stav km nyní:224 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 roky Průměrná spotřeba: 6 l/100 km Vloženo: 11. 2. 2009

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.2

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Favorit

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Auto nemalo žiadne zvláštne poruchy. Poruchy resp. opravy sa týkali iba súčiastok ktoré boli opotrebované použivaním auta. Výmena tlmičov, rozvodov, samozrejme brzdové platničky. Inak auto slúžilo a slúži velmi dobre.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto som kupil asi pred viac ako tromi rokmi. Najazdil som viac ako 100 tis. km. a medzi tým som postavyl dom. Je jasné, že sa nejedná o nové auto no máloktoré nové auto je tak spoľahlivé ako toto. Motor ISUZU je naozaj perfektný. Spolahlivosť je asi jediné slovo ktoré ho vystihuje. Držím sa názoru, že auto si musí na seba zarobiť a tak i k nemu pristupujem. Verte mi pri stavbe som ho vôbec nešetril. Auto ma okná v elektrike ako aj spätné zrkadlá a servo. Možno ako nedostatok pre mňa bola chýbajúca klíma korózia. Inak maximálna spokojnosť. Na auto som dal urobiť ťažné takže využívam ho v plnej miere. Dizajn je pomerne slušný. Pochvala patrí spotrebe a vnutornému interiéru - ten po rokoch vyzerá ako nový.
Určite to nie je bezchybné auto ale toto auto sa určite vydarilo. Je jasné, že záleži od konkrétneho kusa a v tom prípade je jedno akú značku auta máte. Moju astru si plánujem nechať tak ako to len pôjde.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Opel Astra

Vložit komentář