Nejčtenější auto recenze

8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 66815x
7,2Opel Astra (2006) Opel Astra (2006) autor: axel Přečteno: 37546x
6,8Opel Astra (1999) Opel Astra (1999) autor: Kubajz Přečteno: 36045x
8,4Opel Corsa (2002) Opel Corsa (2002) autor: WW Přečteno: 33377x
7,8Opel Astra (2007) Opel Astra (2007) autor: wallker Přečteno: 27073x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Diesly Opel

mal som Gcko 1,7dti skoncil na vrakaci po 380 000 nebolo to bezchybne auto napr astra J ovela lepsia spolahlivost ...ale v podstate sluzilo dobre a ak by do neho nezasiahlo par sikovnych mechanikov tak by jazdilo doteraz... ale co ma prekvapuje ze sa stazujes na hrdzu auto malo asi 18rokov len trochu povrchovej hrdze na lemoch nad kolesami vzadu, myslim ze ostatne auta toho rocnika (2000) na tom boli podstatne horsie

18.11.2022 | 12:04:11 | riso | Recenze: Opel Astra 1,7DTI (2001)

Blinkry

Zdravím a prosím o radu: Na Zafiře 2007r.v.mi ,pokud není venku teplo do cca.+20st.začne levý blinkr zrychleně blikat(všechny 3 žárovky).Kontroloval jsem je,dále kontakty a nic.Když se oteplí,přestane to.Varovné a pravástrana je v pořádku.Měnil jsem i zásuvku na tažném.Už nevím,co s tím.Díky za radu.

05.10.2022 | 14:58:06 | Standa | Recenze: Opel Zafira 1,9 cdti (2006)

RE: 1.0 ecotec

Jo s litrem a menším obsahem se musí umět jezdit to není auto pro DDDDDDDD .Asi bude u Vás problem is BMW.

12.09.2022 | 12:38:21 | Ivan Sekal | Recenze: Opel Corsa 1.0 12 V (1999)

Kolik jede litroví Corsa.

Je to tříválec a musí se to umět. Auto je držák i v zatáčkách,pneumatiky huštěné na 3 atm,. Nový olej benzín Verva 100 - pod kopcem směrem na horu se musí podřadit ,dojezd jako u Trabantu ale svižně. Osobně jsem s toho vytahl podle tachometru 185 km na silnici I. třídy s mírného kopečka, to Vectra 16 nikdy nedala. Škoda 105 L zde jela i 140. Vítr taky dělá svoje.Normální cestování mezi 80 -90 nejsou žádné problémy.Jediné co mě vadí je sklápění zadních sedaček.Opravdu idiotsky řešené.Sklápí se to jen zevnitř.

12.09.2022 | 12:31:14 | Ivan Sekal | Recenze: Opel Corsa 1.0 12 V (1999)

Corsa B 1,0 ,X0X Pět dveří.

Auto jsem koupil místo Fiatu Cinqecento 900, s nájezdem cca 89 000 km. něco jsem investoval do výfuku a lamba sondy , vozidlo bylo po starém pánovi a tahanicích pozůstalých. Jel jsem do Chorvatsko Baška Voda /Igrane průměr spotřeby 3,8/100 , jeto 3000 Km přes Břeclav,Rakousko,Maďarsko,Bosnu i Hercegovinu.Olej to nevzalo žádný ,jel jsem maximálně 90 . Ve dvě osoby + zavazadla naprosto nepotřebné.Trasa je bez poplatků. Tankoval jsem celkem 3x dohromady asi 120 litrů - dojel jsem bez problému. Mám navigaci.

12.09.2022 | 12:20:12 | Ivan Sekal | Recenze: Opel Corsa 1.0 12 V (1999)

RE: Má zkušenost

Mam uz druhou, v souctu jsem s nimi jezdil 16 let, dohromady cca 180 000 na prvni a ted mam cca 80 000 najeto na druhe. Prvni kupovana po 4 letech s najezdem 110, druha po 15 letech se 130. Tezke auto, na nassich silnicich odchazi spotrebak na podvozku ale to naprosto v poradku. Motorove zadny problem, celkem 3x hnaci kolo remenice, oprava cca 5000,- obcas nejaka blbost. Pokud jsem nevyjel naftu, prakticky mne to nenechalo nikdy nikde stat. Na 290 000 odeslo (prvni!) vstrikovaci cerpadlo, nechal jsem ji na opravy a pritahl z Rajchu dvojku. Super auto, da se v nem bydlet.

09.09.2022 | 15:45:30 | X3 | Recenze: Opel Omega 2.2Dti (2002)

astra nikdy

Dobrý deň.
Mal som tú česť ísť týmto autom 500km a poviem vám, už nikdy by som to neurobil.
Astru by som nechcel ani keby mi ju dávali zadarmo. Myslím, že astra je zbytočné auto na trhu. Prakticky celý opel je zbytočný...
Toľko môj postreh k tomuto super autu.

11.08.2022 | 12:26:05 | Matej | Recenze: Opel Astra 1,4NET (2013)

2.0 100kw

omega forever

02.08.2022 | 21:42:56 | omega | Recenze: Opel Omega 2.0 16V (1996)

Září vlastním zatím krátce tak že čekám co bude ale zatím jinak pohoda olej měním včas spotřeba slušná vejdu se stín do 6 litrů bikin uspokojivej jetu hodně místa a pro rodinu ideální díly nejsou drahé servis si dělám sám mám 1.9 110KW jako neříkám že nejsou lepší auta ale je to rodiné auto ne závoďák jinak za mě 8/10

02.06.2022 | 09:46:28 | Vejny93 | Recenze: Opel Zafira 1,9 cdti (2006)

Opel Agila 1.2 59 Kw

Jsem majitelem teprve tři dny.Nevíte prosím jestli když mi jede větřák pouze na 4 polohu,čím to je??? Je to ovladací přepínač otáček,nebo motorek???

30.04.2022 | 17:21:45 | Dony | Recenze: Opel Agila 998/Z10XEP (2006)