Recenze Opel Astra 1.8 16 V
“Auto po vymene snimacu...naprosto spolehlive...”

Autor recenze: Filda (32 let),
Moravskoslezský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1996 Typ motoru:1799 Stav km při koupi:106 000 km Stav km nyní:158 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 4 roky Průměrná spotřeba: 8,5 l/100 km Vloženo: 2. 4. 2011

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 4.2

Spolehlivost

7
 

Jízdní vlastnosti

6
 

Komfort

6
 

Provozní náklady

1
 

Náhradní díly

1
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Lada 2101 Saab favorit

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Auto ma za sebou 2x vymenu snimace vacky, 1x snimac kliky a 1x vymena lambdy.
Jinak bezne vymeny..tlumice, cepy, brzdy, olej a dalsi kapaliny.

Mel jsem na auto docela vztek..jak mi zacla svitit ta kontrolka diagnostiky..ale pochopil jsem..ze je lepsi vyhledat opravare nebo servis, ktery vi co a dela. Pak je odstraneni zavady nejen rychlejsi a presnejsi, ale i levnejsi.
Za posl. dva roky mam klid a menim v aute kapaliny. Takze jsem s vozidlem spokojen. Doporucuji LPG. S nim nikdy problem nebyl.)))


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto jsem koupil v lete 2007. Puvodne jsem chtel Felicii v kombiku nejlepe..1.6, ale kdyz jsem videl ty hruzy v bazarech za 80 tis.Kc, tak jsem porad chodil a shanel...az se mi naskytla Astra. Ihned po shlednuti me Astry me zaujal design, metaliza, hezke lite kola a zachovaly interier. Z motoru 1.8 jsem mel obavy jaka bude spotreba. Po projeti...jsem nevahal a koupil ji...)))
Asi po dvou mesicich se rozsvitila kontrolka diagnostiky..zjisten vadny snimac kliky...vymenen.
Po 3 mesich jsem predelal auto na plyn..hlavne z duvodu casteho jezdeni...a vize..ze benzin pujde jen a jen nahoru..s cenou..)))
Po roce vozidlo zaclo pocukavat..tak jsem si uzitl neochoty rady radoby odborniku..ze auto je na plyn..a ze je to tim. Pro jistotu jsem vymenil preventivne kabely.. od svicek...nepomohlo... a shanel ochotneho opravare. Po vymene lambdy byl nejakou dobu klid. Po zhruba pul roce..opet na diagnostiku..a zjisten vadny snimac vacky..ale tento snimac byl v pohode jak se pozdeji ukazalo...byl to naopak snimac dole na klice.
No a po posledni diagnostice..opet zjisten snimac vacky vymenen..a do dneska mam klid.
Opravy a hlavne dily nejsou na auto nejlevnejsi..ale po aute, ktere ma vice jak deset let..se da ocekavat sem tam nejaky problem.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Opel Astra

Vložit komentář