Recenze Opel Astra f combi
“Je to perfektní automobil.”

Autor recenze: Jarda (25 let),
Kraj Vysočina
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1997 Typ motoru:2.0 16v 136ps Stav km při koupi:140 000 km Stav km nyní:165 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 5 měsíců Průměrná spotřeba: 6.8 l/100 km Vloženo: 25. 3. 2008

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.4

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Lancia Thema 2.0 Mazda 626 16 v,Subaru Leone 1.8,Renault Clio 1.2,Rover 75,Astra 1.6,KAdett 2.0 gsi,Kadett 1.6gt,kadett 1.3

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Auto mělo za tu dobu co ho používám,jen jednu závadu a to jest,že odešla spojka,což si myslím,že při těch kilometrech je normální.

Jinak absolutně nic,když nepočítám běžnou údržbu jako je třeba výměna oleje,nebo brzdové destičky.


Hodnocení a zkušenosti s autem

S autem jsem nadmíru spokojen,perfektní motor především-s tou lehkou kastlí to fakt mává,akorát jsem použil alu s trochu lepším e.t.,takže jednak líp vypadá,ale hlavně líp sedí,seděla dobře i na originálech,ale teď je to přece jen lepší.

Jinak hned po koupi jsem byl na rampě a opravdu super-na spodcích ani tečka rezu a v podstatš všechny díly podvozku originál v perfetním stavu-no ale to je možná tím že původ je v srn-dovezeno před třemi lety.

A spotřeba taky super,jezdím do sedmi litrů a to žádný dálky.Mám v tom abs,servo,el.šíbr,klimu,tónované skla,anatomy atd.a kufr je taky obrovský-i po složení sedaček zůstává plocha zcela rovná a to včetně prahu u pátých dveří.

Všem doporučuji-je to hodně muziky za málo peněz-pěkně vybavenej závodní stěhovák,anebo pohodlné,rychlé,super rodiný auto.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Opel Astra

Vložit komentář

Astra F

Potvrdzujem. Mal som Astru F 1.6 16V Caravan. Každý rok k moru a nebol problém zo sebou zobrať celú rodinu a všetky veci zbaliť do kufra za 5 minút. V aute ani po 9. rokoch nič nevrzgalo, nedrnčalo. Servisoval som ho v Opli - orig. dielce, vymena oleja u kamaráta. Vzhľadovo to je jedno z najkrajších Combi verzií na trhu až dodnes. Prajem nech dlho slúži.

12.04.2008 | 17:52:12 | Sven Reagovat