Recenze Opel Astra 1.7 TD
“Spolehlivé.”

Autor recenze: modlik (20 let),
Moravskoslezský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1997 Typ motoru:motor z isuzu Stav km při koupi:120 000 km Stav km nyní:280 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 4 roky Průměrná spotřeba: 5,2 l/100 km Vloženo: 17. 2. 2008

Hodnocení inzerátu: 3 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.0

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

6
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Na autě jsem měnil převodovku, rozvody, čerpadlo na posilovač řízení, celý výfuk, olej :) Jinak žadně jiné poruchy jsem nezaznamenal.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Autem už sem najezdil tisice kilometru a vždy mě dovezlo kam sem potřeboval a jel jsem s nim v kuse i přes tisic km a žadna porucha se neobjevila a dojel dobře. má perfektní jízdní vlastnosti.

Ale nedá se to srovnávat s nejnověší astrou, ta je uplně jiná. Vše co se na autě pokazilo bylo až po ujeti 250 000km jinak motor šlape stale dobře. Spotřebu mám okolo 5l v létě a kolem 5,5l v zimě.

S autem denně jezdim přes 100km, nadrž doplňuji minimalně jedenkrat týdně. Jsem druhym majitelem. A auto bylo dovezeno přímo z německa. Auto je po menšich upravach a to že má sportovní pružiny. sedmnácti palcová kola. Sportovní tlumiče. Auto podle mé jedné znamé zní jak traktor, ale mílí se.

Zní jako opel. Vybral jsem si toto auto jelikož je velice spolehlive neni drahe a nahradní díly jsou taky za přijatelnou cenu. Cena vozidla byla myslim že okolo 150 000kč. Auto nema znamky koroze pouze u okna je jedna a taky tam mam udělany křižek od jedne starši paní, ktera zavidí, tak to mam aspoň tak že si auto poznam, že je moje.

S autem jsem i kdysi rozvažel zboži takže jsem furt startoval a potom jsem musel měnit i starter, ale to bylo jenom tim že se to furt startovalo. takže to nepovažuji za závadu. Denně jsem to startoval tak 100x.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 3


Komentáře uživatelů k recenzi Opel Astra

Vložit komentář

roky plynú

nerozumiem tomu že auto používaš 4 roky a pritom máš 20 rokov. To odkedy sa vydáva vodičák na auto v čechách? tiež spravit 160 000 km za 4 ruky je dost. gratulujem slušný výkon.

28.10.2010 | 20:03:17 | magor12 Reagovat