Recenze Opel Astra
“Za ty peníze je to fajn volba.”

Autor recenze: Neo (28 let),
Středočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2002 Typ motoru:1,6 16 V - 74 KW Stav km při koupi:115 000 km Stav km nyní:118 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 měsíce Průměrná spotřeba: 6,5 l/100 km Vloženo: 11. 7. 2008

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.2

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Pouze jsem vyměnil oleje a filtry + pro jistotu jsem nechal udělat rozvody. Jediná mouchy je typická vrzající sedačka řidiče + výměna koncovky výfuku, ale výfuky reznou u každého vozu.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Je těžké hodnotit auto po 3 měsících užívání, ale, protože jsem měl možnost vyzkoušet i jiná auta, tak si myslím, že to vůbec není špatná volba. Auto jsem si přivezl z DE se servisní knížkou.

Motor šlape jako hodinky a myslím si, že pokud se k auto člověk bude chovat normálně a né jako hovado, tak s ním najezdím poměrně dost kilometrů. Vím, že Astra má pár much, ale to má i Focus, Fabia a další. Co se týká prostoru tak to docela ujde, i když mám skoro 2 m. Pohodlí je na standartní úrovni. Nemůžu čekat luxus, jako v mercedesu. Na motor jsem četl spoustu negativ, ale já s ním nemám žádný problém, protože nejezdím jako magor a nevytáčím motor do 6.000 ot. , . Prům. spotřebu mám 6,5 l. Max jsem jel za 8.

Jinak zdravím všechny šťastné majitele Aster a přeji mnoho šťastných kilometrů bez nehody a nenechte se odradit stupidníma narážkama okolních kreténu, kteří si masírují ego v olítanejch trojkách nebo vymletejch pasátech. Jsou to blbci, kteří jsou rádi, že chodí po dvou bez návodu.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Opel Astra

Vložit komentář

Naše Astry

Síce oneskorene ale aj Tebe prajem veľa spokojných kilometrov bez poruchy a hlavne bez nehody. S Tvojim názorom plne súhlasím.

01.10.2008 | 13:43:59 | Sven Reagovat