Recenze Opel Kadett C16NZ
“Za málo peněz, hodnémuziky.”

Autor recenze: Ivoschek82 (25 let),
Plzeňský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1991 Typ motoru:1,6 Stav km při koupi:190 000 km Stav km nyní:294 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 5 let Průměrná spotřeba: 7,2 l/100 km Vloženo: 21. 11. 2007

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.4

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

6
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Octavia 1,9 Tdi

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Vůz pracuje po celá léta prakticky bez jakýchkoli větších závad.Vadou na kráse mého autíčka byly snad jen závady, které vznikly vinou zanedbané údržby předchozích několika majitelů v Německu.

Závady tudíž byly běžné spíše banálního rázu a lehce odstranitelné.V půběhu najetých necelých 100000Km,došlo k výměně kabelů zapalováni,hlavy rozdělovače,krokového motorku,dvou posledních dilů výfuku a k repasi brzdových třemenů předních kol.

Prakticky běžné záležitosti pro vozidlo tohoto stáří.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Pokud jste vozidlo zakoupili v rozumném stavu,což byl i můj případ,nezbývá než pět chválu.Byť je kvalita zpracování interieru jen průměrná a plasty po létech začínaji vydávat své zvuky,dá se mu též jen málo vyknout.

Omezená výbava je u malých vozů této kategorie je vcelku pochopitelná ale pro běžné použití a též z hlediska oprav.Vadou je snad jen koroze která bez včesného ošetření nebo výměny poškozeného dílu prostupuje vozem vlemi rychle.

Jinými slovy, chcešli auto za málo peněz a odjet a přivézt mnoho,kup si Kadetta a uvidíš.Vlastním dva vozy tohoto typu a jsem spokojen nejen s provozními náklady ale i sdostupností náhradních dílů a jejich dostupností.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Opel Kadett

Vložit komentář

mal som za svoj zivot. mam 48 r.viac auticok ale na kadeta mam pekne spomienky.povozil ma po europe bez problemou. akurat ku koncu som mu musel kupit nove srdieckoú/riadiacu jednotku/a dostal novy dych. teraz mam vektru je tiez fajin ale kadet bol bol super. keby ich vyrabal opel nove tak ho kupim zas!

29.04.2011 | 19:51:56 |  Reagovat