Recenze Opel Vectra combi
“Až na poruchy skvělý a pohodlný vůz.”

Autor recenze: Jurgla Marek (35 let),
Moravskoslezský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1997 Typ motoru:2,5 v6 Stav km při koupi:158 000 km Stav km nyní:161 000 km Způsob řazení:automat Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 měsíce Průměrná spotřeba: 10 l/100 km Vloženo: 7. 8. 2008

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.2

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

5
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Renault Clio

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Při koupi se hned porouchal snímač otáček na klikové hřídeli, dále váha vzduchu . Auto zhaslo a nešlo už nastartovat , tak mě odtáhly . Na diagnostice zjistily závady . Vyměnily mi hned zapalovací svičky NGK .

Oprava mě stála 10000 i s náhradnimy díly . Stále svítí kontrolka airbagu , prý nezhasne dokud se to nedá zase na diagnostiku , kde to asi vymažou .Porouchal se kompresor klimatizace. Vyteklo z nej medium . Muže mi nekdo poradit , jestli se da opravit a jak , nebo jestli se dá celý repasovat .

Má to vubec cenu. Nevyteče znovu . Kdo to umí opravit . Nový je dost drahý , kolem 12000 korun .


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto jede skvěle , motor neškube , jede potichu , až na ty poruchy . Při přepnutí na sport jede 190 na trojku a maximálně 230 na čtvrtý stupen . Má dobrý zátah , uz od spodních otaček . Automat dobře řadi , bez škubání . Musí se hlidat olej v převodovce ,aby automat dobře řadil . Zatím neteče .

Olej v motoru neubývá . Spotřeba 10 litru ve mestě a mimo město 8 litru . Palubní počítač neukazuje správně , udaje o okamžité spotřebě a pruměrné spotřebě jsou menší než ve skutečnosti jsou .

Auto je ve světlé kuži a po 11 letech je kuže čistá a v dobrém stavu , bez poškozených mist a prasklin . Karosérie není nikde rezavá , se divím u Oplu

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Opel Vectra

Vložit komentář