Recenze Opel Vectra 2.0i
“Dobře vypadající auto za pár korun.”

Autor recenze: honza (20 let),
Středočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1990 Typ motoru:2.0i Stav km při koupi:186 000 km Stav km nyní:206 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 8 l/100 km Vloženo: 2. 5. 2007

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.2

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

5
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda 105 škoda favorit,opel kadett

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

při koupi vydalo nejlepe,z výběru,který jsem v tu dobu mel a za ty penize mi to přišlo super, po týdnu se projevila závada v elektrice a když jsem měnil kola,tak na 1 straně byla silná koroze u zadní nápravy a prasklé péro,oprava 1500.Jinač se nějaké mouchy objevili,ale na druhou stranu co bych chtěl od 16 let starého auta.

Na tak starém autě bych mohl vyměnit pomalu všechno co jde,ale nic nebylo až tak aktuální


Hodnocení a zkušenosti s autem

S autem jsem byl velmi spokojen,když sednete ze škodovek na neco lepšího,konkrétně 2.0i,tak je to prostě nádhera,jinač auto bylo velmi spolehlivé,svižné a pohodlné.jelikož to byl hatchback,tak převezlo uplně neuvěřitelné množství věcí a na výkonu to ani znát nebylo. na druhou stranu jsem tou dobou chodil do školy,takže jsem ten výkon nevyužíval,aby se neudělal vír v nádrži.

Na dvoulitr ta spotřeba šla,kámošovi to žere mnohem víc,ale ted uz bych si starýho dvoulitra určitě nekoupil.V tu chvíli jsem to prostě musel mít. Jinač mě docela mile překvapila cena náhradních dílů,až na nějaké vyjímky jsou ceny dost dobré,oproti jiným zahraničním autům.

Horší je to později s prodejem,prostě to nikdo nechce,výhoda pro lidi kteří po tomto autu touží...ale je jich hodně málo,v relativně dobrém stavu se dá koupit za fak dobrou cenu,ja ji prodal za pár šupů a prodával jsem ji půl roku....

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Opel Vectra

Vložit komentář