Recenze Opel Zafira Comfort
“Těším se, až do něho opět zasednu.”

Autor recenze: Jirka (23 let),
Moravskoslezský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1999 Typ motoru:1,6l , benzín Stav km při koupi:132 000 km Stav km nyní:148 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 7,5 l/100 km Vloženo: 13. 12. 2006

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.4

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

5
 

Náhradní díly

4
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda (různé typy)

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Z počátku auto jezdilo bezproblémově, avšak časem úplně odešel alternátor. Byla nutná výměna v servise (repasovaný alternátor).

Také se pokazil servomotorek zamykání u pravých zadních dveří. Výměna je drahá a dle mého názoru zbytečná. Nastává také občasná porucha automatického dokončení stahování oken u řidiče a spolujezdce.

Momentálně auto jezdí bezproblémově, ale další poruchy lze očekávat (vzhledem ke stáří vozu).


Hodnocení a zkušenosti s autem

S tímto autem jsem nadmíru spokojen. I přes nutnosti oprav nabízí Opel Zafira velmi dobré pohodlí a jízdní komfort. Myslím, že je zapotřebi vyzdvihnout odhlučnění kabiny-motor téměř neslyšíte.

Variabilita uspořádání sedadel (zadní trojsed a rezervní dvě sedačky) je naprostou originalitou. Jednoduchá přestavba z 7-místného automobilu na prostorný vůz je otázkou necelé minuty.

Jedinou nevýhodou je snad vysoká cena a na obsah motoru snad i vyšší spotřeba.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Opel Zafira

Vložit komentář

Nikdy nesoudím.

Jo hold konstruktéří a vývojáři se ozvou a dokáží vždy všem osvětlit, která značka za něco stojí a která ne. A přitom je to nesmysl je to jen o štěstí a o tom!!! jak se dělníci kteří montovali auto, které jsem si zakoupil zrovna vyspali.

26.08.2010 | 16:33:24 | Rory Reagovat

Nechápu, jak je možmé, že se na těchto stránkách takhle urážlivě píše o názorech jiných lidí. Podle mého je hodnocení naprosto objektivní a proto není důvod k jeho kritice!

20.02.2008 | 08:22:28 | Nechápu... Reagovat

chudák

Vubec nedokážu pochopit omezenost autora předchozího komentáře.Chudáčku zamysli se nad sebou.Každý má jine parametry a nemuže si dovolit zrovna takovou káru jako ty trubko.

20.01.2008 | 13:54:23 | antimony Reagovat

zkus nasednout taky jednou do něčeho jinýho,abys věděl v jaký hrachovině jezdíš a vzhledem na tvůj věk si asi prt v autě zažil, a seš ze zafiry ještě po 2 letech vyvalenej kor když si do ní nased z nějaký škodovky čau vejre

04.09.2007 | 22:54:17 |  Reagovat