Recenze Peugeot 305 GR
“Bezproblémový vůz.”

Autor recenze: Michal (20 let),
Ústecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1984 Typ motoru:1,5 Stav km při koupi:150 000 km Stav km nyní:199 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 6,5 - 8 l/100 km Vloženo: 26. 9. 2007

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.6

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

5
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Vozidlo, až na prasklý díl výfuku, sjetých destiček a mírné koroze, nemělo žádné poruchy.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Vozidlo jsem zakoupil od příslušníka rodiny, proto bylo v naprostém pořádku. Závady, které se na vozidle objevily, byly spíše lehčího charakteru. Vozidlo již užívám druhým rokem a jsem s ním velice spokojen.

Nikdy mne nenechalo na holičkách. Vždy když jsem potřeboval někam něco, nebo někoho odvést, vozidlo mi posloužilo na jedničku. Má 305 má zelenou barvu, elektrický šíbr. Jeho výhodou je malá hmotnost, vzhledem k výkonu motoru. Jeho nevýhodou je ovšem sytič, který má manuální, takže v zimě za studena má větší spotřebu. Jsem s ním vcelku spokojen.

Na silnici sedí velice dobře. Jenom díky stáří a unavenosti pružin, některé zatáčky projíždím na dorazech. Rozjezdy s tímto vozidlem jsou velice svižné. Letos v létě, jsem s mým Peugeotem vycestoval do Slovinska a zpět bez obtíží. Můj Peugeot je velice pohodlný a nabízí dostatek prostoru pro 5 Cestujících. Těším se až s ním znova vyjedu na dovolenou.

Mám v plánu jet do Itálie a doufám, že se to obejde bez problémů, jako letos. Přes zimu je vozidlo odstaveno v garáži, tudíž není problém s korozí a nemám obyvy, že při jízdé skončím na silnici.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Peugeot 305

Vložit komentář