Recenze Peugeot 306 XT
“Na výbornú.”

Autor recenze: klm16 (21 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1998 Typ motoru:1,6 Stav km při koupi:103 000 km Stav km nyní:135 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 7,5 l/100 km Vloženo: 6. 9. 2008

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.4

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

7
 

Provozní náklady

5
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Felicia

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Pri kúpe som mal preseknuté káble vo dverách vodiča.To zapríčinilo nefunkočosť centrálu, el. ovládania okien, reproduktora a podobne.

Taktiež mi nefungoval daždový senzor, bolo ho nutné vymeňiť. Mesiac po kúpe mi začala blikať kontrolka airbagu, problém bol v zlom konektore pod sedadlom vodiča. Väčšiu poruchu auto doteraz nemalo.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Veľmi spoľahlivé auto do mesta a pohodlné aj na dlhšiu trasu. Pri kúpe som volil výbavu s kožou, klímou, daždovým senzorom, a podobne. časom som zistil že je to veľmi obratné auto s výbornou axceleráciou a priemernou spotrebou.

Obrovská výhoda je karoséria, ktorá je pozinkovaná z oboch strán, ciže márne na nej budete hľadat hrzdu a hnilobu. O peugeotoch 306tkách sa povráva, že sú jedny z najvydarenejších francúzkych aut tej doby. A musím súhlasiť. Vrelo odporúčam

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Peugeot 306

Vložit komentář

Náprava

áno som majiteľom jedneho a musim povedať že je to skutoče dobré auto, ale ma jednu velku chybu a tou je jeho zadna náprava je to niečo čo francúzi nepremysleli .

02.04.2009 | 22:35:16 | vypac Reagovat