Recenze Peugeot 4007 2,2 hdi
“Jsem zvědavej jestli se budu moct projet s BMW X5.”

Autor recenze: mvikym (28 let),
Olomoucký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2007 Typ motoru:2,2hdi Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:1 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Průměrná spotřeba: 6-9 l/100 km Vloženo: 4. 7. 2008

Hodnocení inzerátu: 9 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.2

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

6
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Opel Lancia peugeot,seat,

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

auto jsem měl zapujčeno..předváděcí vůz...je nové.


Hodnocení a zkušenosti s autem

První dojmy? Z venku vypadá decentně, mám rád Peugeoty. nejsem zvyklý na tento design interieru, ale palubovka je přehledná a jednoduchá není ničím přemrskaná. pouze 3 otočné ovladače.displej velký ale špatně viditelný (málo nakloněn na řidiče).nijak jsem nezkoušel skryté možnosti. ovládaní není v češtině. při couvání pomáhá videokamera či parkovací senzory.z vozu je docela slušný výhled.

Velká zpětná zrcátka. míst k sezení 5+2, potah je kožený, loketní opěrka krátká, navigace pomalejší ale v pohodě. spotřebu ukazuje kolem 6l, v terénu na 4wd okolo 8,5l..to je krásný. v zatáčkách vratší (je to přece jen poloteréní vůz) v mírným terénu v pohodě. možná by to chtělo trochu větší volant, ale řízení jde lehounce. málo místa pro větší a vyšší lidi. zátah motoru okolo 1800ot/min. a je suprovej.

Kufr slušný s vyklápěcím spodním víkem. vcelku přijatelné rodinné auto.sedačky příjemný, možná uzký. řazení asi trochu nepřesný, je to 6ti kvalt. co se mi asi nelíbilo je ukazatel paliva je pouze grafický. pouhá orientace. vozidlo je příjemně odhlučněný. vlastním peugeota 605 a asi bych neváhal s výměnou.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 9


Komentáře uživatelů k recenzi Peugeot 4007

Vložit komentář