Recenze Peugeot 605 turbodiesel
“Na svou dobu perfektní,naše auta nemají takový komfort dodneška.”

Autor recenze: Pežotek (14 let),
Pardubický kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1993 Typ motoru:2,1 Stav km při koupi:80 000 km Stav km nyní:150 000 km Způsob řazení:automat Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 8 let Průměrná spotřeba: 7 l/100 km Vloženo: 3. 6. 2007

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.6

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

2
 

Náhradní díly

4
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Favorit

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Jako každé auto 14 let staré, mělo i naše své mouchy. Únik oleje k nim rozhodně patřil, ale to je asi to jediné, co se mu dá vytknout.

Ještě možná to, že automatická převodovka nedovoluje takováto vozidla tahat na delší vzdálenosti, proto jsme se báli s ním jezdit do zahraničí.

V případě nehody by nás totiž stál odtah možná víc, než celá dovolená, a co potom, kdyby nám ho odcizili, to by byl teprve problém, ale na to se asi nesmí dopředu myslet, jinak by člověk musel sedět celý život doma.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Lidi, nebojte si automatu. My jsme prodali auto v autobazaru, protože se nenašel vážný zájemce na auto s automatickou převodovkou, ale to je taková paráda! Nyní máme nový vůz v plné výbavě, ale s manuální převodovkou. Dodnes jsem si nezvykla.

Škoda, že našemu původnímu autu chyběly airbegy a klimatizace. Měli bychom ho asi dodnes.

Vzhledem k tomu, že hodně cestujeme a požadujeme komfort, přistoupili jsme ke koupi nového automobilu, ale na našeho drobečka, který všude přesahoval, budeme všichni v rodině ještě dlouho vzpomínat. Nikdy jsem si nemusela pamatovat, kde parkuji, koukla jsem prostě jen do řady a když tam nic nepřesahovalo, měla jsem jistotu, že v této řadě moje auto nestojí.

"Změna je život!" řekla by moje babička a měla by pravdu.
Eva

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Peugeot 605

Vložit komentář

pani Evo!

Ano,ano,ano! Tyhle nase drobecky :) je na parkovistich vsude videt! Ja na nej taky nedam dopustit, a kdyby se mu nekdy neco stalo, tak nevaham, a zas koupim stejny vuz jako mam ted, cize holatko :) 605. zdravim!

02.05.2008 | 01:49:28 | Marko Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Peugeot 605