Recenze Renault Clio 1.9D
“Dobré auto.”

Autor recenze: Mark007 (25 let),
Středočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1994 Typ motoru:1.9 diesel Stav km při koupi:110 000 km Stav km nyní:120 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 6 měsíců Palivo: Diesel Průměrná spotřeba: 5,5 l/100 km Vloženo: 15. 4. 2008

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.0

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Opel Omega B Opel Vectra A Opel Kadett E Mazda 323 Škoda 120

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Po koupi se ukázalo, že nesvítí zpátečka,mlhovky, nefungují vyhřívané sedačky, odcházejí přední ložiska (jedno vyměněno když už jej motor nepřetlačil - zničeno téměr na prach), sjeté brzdové destičky, prasklá trubka podehřevu palivového filtru(stále trochu mizí voda), upadl výfuk.

Cukání motoru v nízkých otáčkách při záběru, několik popraskaných žarovek (nahrazeno za LEDky).

Jinak jsem preventivně nechal vyměnit rozvodový řemen, klínový řemen, kulové čepy, opravil jsem si zadní mlhovky, světlo zpátečky opravily v servisu, teď mě čekají brzdové destičky, palivový filtr a někdy v budoucnu tu prasklou trubku, kterou jsem nahradil nějakou silnou co jsem našel.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Jelikož má vůz kompletně sportovní podvozek, drží perfektně stopu i do velmi průdké zatáčky, na druhou stranu cítím každý šutr na silnici.

Má velmi příjemnou spotřebu do 5,5l/100km. Motor je držák, takže se o něj stačí normálně starat a včas vyměňovat kapaliny. Jediné co bych autu vytkl je katastrofální elektrika. Nastartovalo i za velkých mrazů takže mírně trpělivému a šikovnému člověku lze jen doporučit.

Design je na tu dobu nadčasový, interier velmi pěkný, sedačky příjemné a když funguje vyřívání tak je to úplně perfektní (sedačky jsem připojil přímo na baterku, jestli vůbec fungujou).

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Renault Clio

Vložit komentář