Recenze Renault Laguna 1,9 Dti
“Dost muziky za málo peněz.”

Autor recenze: ředitel zeměkoule (35 let),
Středočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1999 Typ motoru:1,9 Dti Stav km při koupi:138 000 km Stav km nyní:190 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 5,1 l/100 km Vloženo: 25. 12. 2007

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.4

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

6
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Opel Vectra A 1,7 TD isuzu

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Zdravím Vás všechny, co vlastníte Lagunu. Píšu sem už po druhé. Lagunu jsem koupil před rokem a třičtvrtě po lehčí dop.nehodě předku, jsem do ní nasypal cca 18tis.kč.Pak byl problém s klíčkem, auto nechtělo naskočit, po zašubrování klíčkem v zámku vše OK.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Teď v létě praskla trubka klima,vyměnil jsem ložisko v předním kole a zase klid. Nyní během Vánoc mi odešlo ložisko na zadku a prasknul přítlačák, tak doufám, že si to holka vybrala a bude sekat dobrotu.

Jinak maximální spokojenost. Pokud se o ní člověk alespoň trochu stará, určitě musí být spokojen, pravidelné udržby opravdu nejsou pro srandu, myslím si, že najezdím dost abych to mohl už posoudit. Motor je stále super. Převodovka zatím také, zbytek také OK. Haněl jsem tu oktávky, ale ne ve zlém. Zatím, kdo má oktávku a svezl jsem ho lagunou, uznal, že se to v pohodlí nedá srovnat. po přepočítání dosavadních nákladů jsme natom cca stejně, ale Renault má opravdu zbytečně drahé ND.

Je to opravdu jen věcí názoru, jaké auto je lepší. Já mužu s klidným svědomím Lagunu doporučit, protože do aut dělám, tak po mých zkušenostech bych doporučil 2,0 8V a 1,9 Dti, to ale neznamená, že zbylé verze jsou špatné. Fakt záleží na úhlu pohledu. Když auto chcete vidět jako šmejd, tak ho tak uvidíte. Neznamená to, že když někomu praskne přitlačak, tak je auto špatné. U Vectry mě všichni zrazovali od motoru 1,7TD Isuzu, ale opak byl pravdou.

Byl ve špatném a zhuntovaném stavu. postavil jsem ho znovu a hlavně studenej jsem ho fakt šetřil. Nalítal jsem s ním přes 60t/km a pohoda . Jezdí spolehlivě do teď.
Takže až se budete rozhodovat tak Lagunu úplně klidně.Počítejte s tím, že ten auťák stárne a lepší už to nebude.Koupit jeté auto za 250 - 300 eště neznamená, že máte nové auto, jak si to někteří najivkové myslí.

Přeji Vám hodně bezporuchových kilometrů ať už s Lagunou či něčím jiným.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Renault Laguna

Vložit komentář