Recenze Renault Laguna rxe
“Kvalita za rozumnou cenu.”

Autor recenze: tom (39 let),
Moravskoslezský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1994 Typ motoru:2000 8v Stav km při koupi:163 000 km Stav km nyní:234 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 4 roky Průměrná spotřeba: 8 l/100 km Vloženo: 18. 2. 2008

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.4

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Fiat

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Vodni cerpadlo, ložiska kol.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Toto auto mam již čtvrtý rok a i při potižich které mne při jeho provozu provázely jsem s ním docela spokojen.Je pravdou že náhradní díly jsou dosti drahé,ale co se týče kvality vozu si myslím že se to vykompenzuje.

Najel jsem už 70 000 km a během této doby a celkovém ujetí 234 000 km jsem byl nucen udělat výměnu ložisek v nábojích kol,vodní čerpadlo,brzdové destičky,zadní díl výfuku a kulové čepy.Vozidlo mám přestavěno na plynový pohon,který po pětí letech provozu nevykazuje sebemenší závadu.Motor je stále v perfektní kondici i když při 200 000km byly udělány nové ventilové rozvody.

Celkově mohu tohle vozidlo doporučit zejména s ohledem na jeho kvality co se týčé jizdnich vlastností motoru jakožto i podvozku.Dále bych nechtěl opomenout ani jeho propracovanost a pohodlí interieru kde se Francouzi opravdu vyznamenali.Za cenu kterou se týhle vozy prodávají je jeho kvalita uměrná.Jen bych chtěl upozornit na jeho udržbu,která by se neměla zanedbávát,jelikož tento vuz je dlem mého názoru pro

Ty motoristy kteří se o něho opravdu starají a pečují o něho.Záverem chci říci že jsem stímto vozem spokojený a než kupovat novou Octavii za nehorázné peníze tak opět zvolím Lagunu,ale až třetí generace na kterou si ještě chvíli budu muset počkat.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Renault Laguna

Vložit komentář