Recenze Renault Megane Sport
“Super.”

Autor recenze: Jarda (39 let),
Pardubický kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2006 Typ motoru:2000 turbo Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:21 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 4 měsíce Průměrná spotřeba: 11 l/100 km Vloženo: 25. 8. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 1.6

Spolehlivost

1
 

Jízdní vlastnosti

1
 

Komfort

2
 

Provozní náklady

2
 

Náhradní díly

2
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Renault Laguna V6 24 V

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Pouze jedna drobná závada, což je obšas se zasekávající plovák palivoměru, umístěný v nádrži. Při tankování plné nádrže, občas ukazuje pouze 3/4.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Dlouho jsem váhal jestli do něho jít ... Teď už vím, že jsem neprohlopil. Za peníze, které stojí, jiné takto impozantní auto nenajdete. Samozřejmě a to je potřeba si uvědomit, že tento vůz ocení pouze ten, kdo nebere vůz jen jako spotřební věc, nebo jenom jako dopravní prostředek.

Nastavení podvozku je pravda tvrdé, ale zato Vás nikdy nenechá v žádné situaci na holičkách, chce to pouze pevně držet volant a řidit srdcem. Ostatní udělá Megan sport za Vás... V zrcátku pak můžete pozorovat, konkurenční vozy domácích a hlavně Německých výrobců, válející se po příkopech... A to je uspokojení, vyžítí a adrenalin který v této cenové kategorii nikde jinde nenajdete.

Mám pouze dvě výtky. Sedáky předních sedadel jsou skutečně krátké, jak se píše ve většině testů, ale i to se dá vyřešit koupí jiných sportovních sedadel. Výrobců je dost.

Druhá výtka je, originální pevná navigační sada Carminat 2 za 60 000tis. Kč. Není v CZ jazyce, což až tak nevadí, ale není dostupná PODROBNÁ mapa CZ, SK ani PL, pouze hlavní trasy v těchto destinacích, což je nedostačující. Dostupnost těchto map není ani ve výhledu podle info z Renault CZ, což je na pováženou za takový balík peněz. Tuto navigaci využije tedy jen ten, kdo vetšinu času procestuje na silnicích "Ostatní Evropy".

Takže kupovat bez navigace a radši koupit přenosnou za čtvrtinovou cenu. A počítejte s tím že v na showromu Vás při objednávce vozu na tento detail nikdo neupozorní ...

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Renault Megane

Vložit komentář