Recenze Renault Megane II
“Velmi pěkné v poměru výbava a cena.”

Autor recenze: Radek (38 let),
Ústecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2005 Typ motoru:1,5 dCi Stav km při koupi:23 000 km Stav km nyní:24 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 měsíce Průměrná spotřeba: 4,6 l/100 km Vloženo: 30. 12. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.8

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

6
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Hyundai Accent

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Špatně fungoval dešťový senzor. Než spustil stěrače nebylo přes déšť vůbec vidět z vozu. S tím vlastně nebyl funkční ani cyklovač stěračů, který je na senzoru závislý. V servisu zjistili údajnou špatnou citlivost senzoru, který odpojili. Cyklovač od té doby funguje normálně.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Toto auto jsem si vybral pro jeho nevšední vzhled a výbavu, kterou jsem pořídil za rozumnou cenu (rok staré auto jsem koupil o téměř 200 000 tisíc levněji než nové).

Auto je velmi pohodlné, interiér přehledný a pěkný. V předu je dostatek prostoru a v zadu vozím většinou jen dítě. Kufr není moc velký, ale prozatím jsem odvezl vše co jsem potřeboval, navíc jsme pouze tříčlenná rodina, takže se naskládáme celkem v pohodě.

Při jízdě v dešti mi vadí jak rychle se špiní zadní sklo a tím je snížena viditelnost z vozu. V podstatě musím mít neustále puštěný zadní stěrač. Toto se mi u předchozích aut nestávalo a také to byly hatchbacky.

Motor 1,5 dCi je velmi úsporný, zatím mám spotřebu 4,6 l/100 km a to jezdím nejčastěji po městě.

Hodně mě překvapily brzdy, které jsou opravdu hodně dobré.
Jízda s tímto vozem je opravdu pohodlná jen mi vadí, že na nerovnostech (dlažební kostky) při určité rychlosti drnčí palubní deska na pravé straně.
Prozatí jsem s vozem velmi spokojen jak s jízními vlastnostmi tak se spotřebou.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Renault Megane

Vložit komentář

xx

No super že ste spokojný ale dúfam, že doplníte túto rezenziu keď budete mať najazdených viac km. Pri Vašom tempe tak za 3 roky. Potom sa ozvite kúpim auto od Vás - bude mať tak 40000km najazdené. Veľa šťastných km.

30.12.2006 | 19:12:30 | martin Reagovat