Recenze Renault Megane grandtour
“Zatím to jde.”

Autor recenze: Radka (34 let),
Karlovarský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2005 Typ motoru:1,5 dci Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:0 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 5,6 l/100 km Vloženo: 23. 11. 2007

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.4

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Fabia Ford Escort Fiat Uno

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Během jednoho roku jsme 2x měnili H7 pravou. Něco neustále drnčí v palubovce, obzvlášť nyní, po přezutí na zimní pneu. Víte někdo, co by to mohlo být?

Jinak nám u baráku někdo auto naboural tak šikovně, že se doslova vysypal levý přední blatník, je totiš plastový a zřejmě i tím mrazem, nevím, jak byl náraz velký a bohužel ani kdo to udělal. Odnesl to i podběh.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Jezdí se s ním dobře, kufr je opravdu velký, spotřeba taky dobrá. Jezdíme s ním z K.Varů do Ostravy, cesta super.Spotřeba vychází na 5,2 litrů. Máme 1,5 dci 77 koní. Máme malé dítě, takže do kufru naházíme kolo, koloběžku, brusle, lyže, přeskáče, zkrátka vše, co je potřeba.

Toho, co nám auto naboural a ujel bych zabila. Nemáme havarijní pojištění, takže nám to vyjde pěkně draho. Kámoš nám to opraví v servisu, do Renault servisu bychom to nedávali, to by byla opravdu drahá záležitost. Jinak s tou výměnou H7 tam opravdu musíme, protože to se nám vyměnit nepodařilo.

Snad už nebudou žádné další problémy, některé recenze mi docela nahánějí hrůzu. Chtěla bych se zeptat, vás co máte také toto auto, jak mám řešit to drncání (podivný zvuk) v palubovce, jako by bylo něco uvolněného. Děkuji, že mi odpovíte na můj e-mail.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Renault Megane

Vložit komentář

Dobry den, jestli mate problem s vrzanim v interieru tak zkuste koupit silikon, striknout ho do spar a melo by to prestat, kamarad to takhle delal u skodovky, coz bylo stary auto, ja osobne bych to nedoporucoval, ale jestli vam to skripani hodne vadi tak to zkuste. Jinak preji hodne spokojenosti s autickem a doporucuju ho davat na hlidane parkoviste, ja mam taky renaulta a po 2 najezdech vandalu ho tam uz taky davam a vecer se o nej nemusim bat.

17.01.2008 | 14:07:50 | rencek Reagovat

Skoda, ze neudavate pocet najazdenych km. Pokial je to "drncání" jediný problém toho auta tak Vam ako jeho byvaly majitel zavidim. Osobne by som to neriesil, lebo len zbitocne zaplatite za rozobratie palubovky a drncat to bude furt. Vymenu H7 sa naucte, podla manualu, ide to aj ked to na zaciatku trva hodinu potom sa do toho dostanete - treba si povedat, ze ked to zvladnu ti diletanti v Renault servis tak to zvladnem aj ja! Hlavne si dajte pozor na kvalitu nafty /pouzivat radsej bezsirnu aj ked je drahsia/ a pridavat aditivum ten motor je na kvalitu paliva citlivy - vymena turba, EGR a vstrekov neni lacna zalezitost. Moja posledna rada je : pokial je OK tak si ho uzite, ale ked sa to zacne kazit hned to predajte lebo sa nedoplatite.

04.01.2008 | 23:12:10 | pal Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Renault Megane