Recenze Renault Megane Megane II sedan (sportway)
“máme se rádi :)”

Autor recenze: Karlvonbahnhof (25 let),
Plzeňský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2005 Typ motoru:1,6 16V 83kW Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:22 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 7,3 l/100 km Vloženo: 17. 11. 2008

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.8

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: 106,Accent,Stilo

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Vůz jsme koupili nový, v akci za výbornou cenu v poměru cena/výkon. Zatím se neprojevily žádné poruchy, až na otravné vrzání a harašení palubní desky. Myslím, že to lze za jistých okolností považovat za závadu.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Co se týče mých zkušeností, tak s vozem jsem spokojen. Motor je úsporný a v kategorii 1.6 jeden z nejlepších. Není potřeba řešit výměnu rozvodů, díky použití rozvodového řemene. Motor má hezký zvuk, avšak starty za studena nejsou zrovna nic příjemného. Po stisknutí tlačítka "start" sice motor naskočí okamžitě a má ihned 800 otáček, avšak při ujetí prvních cca 300 metrů nesnáší vytáčení nad 2000 otáček a vůz škube. Čím to je, nevím. Asi to musí být nastavením motoru, nerozumím tomu.
Co se podvozku týče, tak já jsem spokojen. Sedan a grandtour mají mnohem delší rozvor než hatch a i podle testů se chová lépe (resp. klidněji) Rozhodně jsou pro sportovní jízdu vhodná 17" kola. Navíc sedan na nich vypadá opravdu hezky.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Renault Megane

Vložit komentář

Ty toho o motorech moc nevíš, jinak bys nemohl napsat takovou blbost, jako že není třeba řešit výměnu rozvodů. To sis trochu poplet s řetězem, ten ale Megan nemá!!!

07.12.2008 | 15:03:12 |  Reagovat