Recenze Renault Megane Grandtour II
“velice dobrá volba(poměr cena/výkon/užitná hodnota)”

Autor recenze: miry (25 let),
Jihočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2005 Typ motoru:1498 Stav km při koupi:20 000 km Stav km nyní:65 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 4,0-4,7 l/100 km Vloženo: 15. 5. 2009

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.2

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Lada 21047

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Zatím ne, ani žádné nečekám, doma máme ještě dva renaulty, oba mají najeto kolem 100tis. km a je vše v pořádku, naše rodina je na renaulty a můžu jen doporučit, zatím nechápu jak se někomu může povést narazit na tolik závad.
Jediné co jsem zatím měnil bylo za 2roky 4x žárovka+výměna oleje, ale to je spotřební materiál, takže to jako závadu nevidím. Hlavně pokud jde o žárovky, každý kdo má H7, tak je na tom minimálně stejně. Je to známý problém těchto žárovek, hlavně pokud má jako já nastálo zapnuté automatické rozsvěcování světel po nastartování:-)


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto je velice pohodlné, předností je veliký zavazadelník (520 l)...ten se hodí vždy:-). Uvnitř bezvadná prostornost, asi nemám co bych vytknul. Na zadních sedadlech je prostoru až až, pokud to srovnám s oblíbenou Š.Octavií tak v té si člověk sedne a za pár minut začne přemýšlet kam ty nohy vzadu složit. Motor 1,5dCi je sice malý, ale jeho předností je určitě spotřeba, tu já oceňuji nadevše a myslím, že žádná škodovka jí nepřekoná. O mouchách vím(náchylné vstřikování a turbo), ale taky vím o tom, že pokud člověk trošku myslí na to, aby ho nejdříve zahřál, než mu naloží, tak by takový problém neměl být.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Renault Megane

Vložit komentář