Recenze Renault Scenic
“Velké, vcelku pohodlné auto za málo peněz.”

Autor recenze: Arny (31 let),
Ústecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1999 Typ motoru:1,6e Stav km při koupi:94 500 km Stav km nyní:108 500 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 8 l/100 km Vloženo: 27. 3. 2008

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.6

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

6
 

Náhradní díly

4
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Šoda 120L Škoda Felicia Opel Vectra

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Auto jsem kupoval od známého, který ho pravidelně nechával servisovat ve značkových servisech Renault, takže při koupi žádná závada nebyla. Později jsem nechával měnit manžetu na levé poloose u převodovky, která lehce rosila.

V chladném počasí zlobí stěrače (při zapnutí fungují téměř bez chyby, ale při vypnutí neposlouchají - zastaví se kdy a v jaké poloze chtějí). Další závada - prorezla mi brzdová trubička u zadního levého kola, takže následovala výměna včetně brzdové kapaliny.

A do třetice všeho dobrého - při větším sešlápnutí plynu mi auto začalo škubat, auto putovalo do značkového servisu na diagnostiku, kde mi zjistili vadný kabel na svíčkách, po výměně kabelů je zatím vše v pohodě.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto je trochu línější, ale v podstatě k němu nemám větších připomínek. V autě je pro posádku hodně místa a když říkám hodně, myslím tím hodně.

Měřím 194 cm a v pohodě si sednu na jakékoliv místo ve vozidle. Kufr je dost veliký, vejde se do něj bez větších problémů kočárek včetně zavazadel pro čtyř členou rodinu na týdenní dovolenou u moře.

Doporučuji každý rok měnit kabinový filtr, který je po roce provozu na odpis. Jinak jsem s autem až na maličkosti v podstatě spokojený.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Renault Scenic

Vložit komentář