Recenze Škoda 136 favorit
“Celkově je to auto nic moc - nedoporučuju.”

Autor recenze: kody (24 let),
Liberecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1990 Typ motoru:1.3 benzín Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:0 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 roky Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 7 l/100 km Vloženo: 7. 12. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.0

Spolehlivost

6
 

Jízdní vlastnosti

4
 

Komfort

2
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda 105

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ne

Závady a opravy na autě

U favoritu 136L je nejhorší reznutí pak taky rychle odcházejí tlumiče.


Hodnocení a zkušenosti s autem

měl jsem Favorita 136L rok výroby 1990 na svoji dobu vzhledově docela ujde komfortem a pohodlím je to dost špatný je v něm málo místa na krátký trasy tak do 100-200km to ujde ale dál bych s ním nejel zavazadlový prostor a výbava jsou celkem vyhovující výkon ahlučnost motoru u tohodle auta docela ujde učinnost brzd je tak na normálu, ale podvozek a tlumiče jsou na tom hodně špatně hůř než u škody 120 a karosérie pokud auto máte celou zimu před barákem to je největší hrůza auto který by tak hodně rezlo jsem skoro neviděl a už z tohodle důvodu pokud nemáte garáž tohle auto nedoporučuju.

Jízdní vlastnosti tohoto auta zvlášt v zimně nejsou moc dobrý jinak spotřeba 7l/100km je dobrá a provozní náklady jsou skoro minimální krom těch různejch oprav.

Jinak vůz jsem si koupil před 3roky a v bazaru mě stál tenkrát 35 000kč.Největší předností tohoto vozu je cena a dostupnost náhradních dílů a celkem i ta spotřeba,motorově na obsah 1,3 taky ujde.Nejhorší vlastnost tohoto vozu je velké reznutí karoserie+po čase auto hnije a po čase odchází víc a víc dílů.vybral jsem si tenkrát toto auto díky fin.situaci ale už bych si ho nikdy nekoupil ted si koupím německé auto jsou rozhodně kvalitnější!

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Škoda

Vložit komentář

Tak,tak Fava rezaveji a maji slabsi brzdy.Zkus starsi VW nebo Audi a pokud natrafis na zachovaly kus - NO PROBLEM !! :-)

14.03.2009 | 10:25:30 | jamieson Reagovat

Favorit

Ja som bol štastným majiteľom Favorita, r.v. 1991. Mal som ho skoro 10 rokov. Parkoval som s ním na ulici pred domom v Bratislave a hrdza len zospodu a koncový diel výfuku. Môj bývalý Favorit jazdí dodnes, údajne bol tento rok v Chorvátsku. Robieval som s ním pravidelne celé Slovensko - 500/500 km a v zime. Jazdné vlastnosti hodnotím veľmi pozitívne. Jediná jeho slabina boli brzdy. Na tú dobu však, vinikajúce auto. Servis u kohokoľvek v garáži. S láskou spomínam. P.S Teraz mám už druhého nemca a ...

21.10.2008 | 20:04:27 |  Reagovat