Nejčtenější auto recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 107662x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 83579x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 67350x
8,8Škoda Fabia (2005) Škoda Fabia (2005) autor: davpro Přečteno: 59473x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Ani po šesti letech jsem nadšení nenašel :-)

Ahoj mám 1.2 TSI 66kw 2016, pěknou výbavu, ale nedokážu pořád akceptovat pár věcí, byť cena nového vozu byla velmi dobrá. 1.Sedačky jsou snad horší, než v současném Dusteru 2. Světla v noci svítí hůř, než můj daleko starší Megane III :-) 3. Rapid je nesmyslně úzký v přední nápravě(jako Hyundai i10) a tak je nestabilní na sněhu(navíc laxní ESP) a na dálnici. Dále od výroby nám špatně řadí zpátečka, Škoda servss si neví rady..

15.11.2022 | 15:18:53 | BobanHTP | Recenze: Škoda Rapid (2016)

RE: kontrolka motoru

Měl jsem ten samý problém.Když jsem vypnul motor a znovu nastartoval auto jelo normálně,ale konrolka svítila stále.Problém byl v podpáleném ventilu na prvním válci.Stálo mě to 21000kč.

30.09.2022 | 12:33:53 | bobo | Recenze: Škoda Fabia 1,2 (2003)

RE: heligon

špičková výbava a nejkvalitnější materiály v interiéru nezvyšují bezpečnost provozu,mám 1.4 16v už 6-tým rokem, závady, 3x výměna Pz ložiska(kastaněty), přední zadní brzdy komplet, palivové čerpadlo, levé ložisko poloosy, spojka, zadní stěrač, stahovák levęho El. Okna, nefunguje ovládání pravęho El. Okna, klíňák alternátoru + vodící kladka, cįvka, jedná, pak druhá, každý válec má svoji, nejlepší je, když to začne škubat do kopce, čidlo sání vzduchu, výfuk komplet, žere to olej a vodu litr na tisíc km, jak 100, 110,105,120,125, prší do auta, ztenčilo skla o 1 mm, ale zapomněli dát širší gumový těsnění, rosí se zrcátka, El. ohřev za příplatek, nebo o 100 tisíc dražší variantė, ve 180000 se zadřel motor i při výměně po 10000 km mogul 5w40, něco se ucpalo v kanálku, předepsaný interval 15000, pneu 185/60-14 auto jde snado do smyku, zejména na kruháčįch a to i za sucha, Firestone, brilant, proto používám už celoročně zimáky, na zimu nové a v létė je dojezdím, jsou měkčį, už jsem psal dřív, auto nemá výkon na předjįždění, dlouho trvá, než zabere plyn, ještě to chcípá na červený při volnoběhu a startují tou 3x, další vtip, za jízdy spadnou otáčky na volnoběh, musím vypnou motor a po 4 vteřinách znovu startovat, nenašli závadu, nejlepší je, když se to stane, kde je samá zatáčka a není kde zastavit, protože se zamkne volant. Pointa: všechno co mohlo, tak už se pokazilo, něco i 2x a ložisko 3x. opravdu výroba ve vysoký kvalitě, to sedí, auto mě vyšlo na 75000 a nastrkal jsem do něj dalších 150000 za 6 let. Ještė jsem si vzpomėl, prednį světlomety osleplý jeden bez motůrku 4.5tis ( o 10000 levnější než má Dácie) a ještě se mi vypaluje žárovka v pravém světlometu, klidně i 5x za rok nejraději v noci a na jednosvětlo je vidět prd. Tak je vidět, jak fabie 1 splňuje kvalitu, dįk za přečtení

24.09.2022 | 05:25:34 | Gerosimo | Recenze: Škoda Fabia 1,2 KW (2008)

RE: Miso

Mám 1.4 16v, spotřeba 5.5 - 6.5, s kufrem na střeše 8. Zrychlení na 80 kmh 20 sec, 80- 90 kmh, dalšįch 20 sec. Předjede mě i dejvo s litrovým motorem. Fiat Tipo 1.4 s 50-ti cihlama v kufru má lepší jízdní vlastnosti, vozil jsem je na chalupu, abych si neumazal fabii 5 let jsem mėl akorda 2.0 sp: 8.5 l nic se mi nepokazilo, odpich, že vás to zamáčkne do sedačky, zrezlo zespoda a nezničil ho ani Most. Jelikož dodržují limity, tak se mě každý snažil sřihnout a pokusila se mě 3x předjet nová škodovka, ale jak přeřadil, tak mu spadl výkon, asi pozdní nástup turba,zedník mi říká, ukaž mu Japonce, tak jsem malinko přidal, a škodovka (asi rapid) se zmešovala ve zpěťáku. Pointa:o bezpečnosti je to taky o tom, aby v křížové situaci auto nezklamalo, ne jen, že má nízkou spotřebu, ale abych mohl předjet kamion, bus, co se táhne 70 do kopce a narovině to rozhuláká. Řidičák mám od r75 a C od 89,takže 48 let v provozu. Ještě v Mnichově, jsem potřeboval odbočit v 5-ti proudové v Pasov a začal jsem blikat doprava, měl jsem volnou cestu, jak mě Něnci pouštěli, v Praze bych si o tom mohl akorát nechat zdát

24.09.2022 | 04:16:36 | Gerosimo | Recenze: Škoda Fabia 1,2 KW (2008)

RE: Vynechávání motoru...

Trochu jsem s Roomsterem 1.4 jezdil, rok asi 2015. Motor tupý, ale bez vynechávání, výkon má. Spotřeba mimo město a dálnici do 6L. Jízdní vlastnosti dobré, pro komfort bych doporučil kola 14, ale ani 15 není tragédie. Výměna jen kotouče před 100 tis. a tyčky stabilizátoru po 100 tis. km. Celkem dobré praktické auto, asi proto už se nevyrábí. Koncern má v portfoliu samé praktické, spolehlivé a dostupné vozy, že áno, takže proč taky...

18.09.2022 | 21:35:24 | Ital | Recenze: Škoda Roomster 1,4 (2009)

Vynechávání motoru...

Dobrý den,
jezdil jsem v Roomsteru (1.2HTP 51kW i 1.4 16V) a to vynechávání motoru jsem pociťoval také. Jedu, plynule přidávám plyn, jsme třeba na 95km/h a najednou se mi prošlápne plynový pedál a jako by tam nešlo palivo, pak najednou naskočí. Během 36 km cesty do práce to na jižní spojce udělalo třeba 2x i 3x a je jedno kolik mám v nádrži paliva, jestli je -5°C nebo +25°C dělá to kdykoliv, a dokonce jsem zpozoroval, že jelikož denně jezdím stejné trasy do slova a do písmene, tak to dělá na stejném místě poprvé při najetí 10 - 10,1 km od nastartování a rozjetí se. Dělala mi to i Fabie 1.2HTP 6V ale to je starý krám, tam je už cokoliv normálního. Je to už hodně stará recenze, ale třeba budete vědět.
Chtěl bych si Roomstera koupit jako soukromé auto tak se divím, že to nedělalo jen mé auto, ale četl jsem to tady asi u dalších 3 recenzí na Roomstera.

Děkuji.RM

18.09.2022 | 17:01:33 | Richard Maršál | Recenze: Škoda Roomster 1,4 (2009)

RE: Motor 1.4 16v

Jezdil jsem s tím do práce, a dlouhodobě spotřeba 4,8. Ale jezdil jsem opravdu na spotřebu s lehkou nohou a na dálnici max. 110.

17.09.2022 | 17:24:03 | zemus | Recenze: Škoda Fabia 1,4 MPI 63 KW (2009)

RE: Tedy nevim kdes vzal spotrebu okolo 5 L

Tenhle motor v krátké Fabii opravdu nežere, pokud ti jezdí za tolik jak píšeš, tak tam nemáš něco v pořádku, např. lambda sondu....

08.09.2022 | 10:58:30 | Witec | Recenze: Škoda Fabia 1.2HTP 40kW (AWY) (2003)

RE: škoda octavia 1.6 1997 55 kw (GLX)

toje cidlo od tachometru spojene z benzinem tosemnel to same

03.09.2022 | 09:08:16 |  | Recenze: Škoda Octavia 1.6 55Kw AEE (1997)

voda ve dveřích

Tento problém jsem také měl, ono je správně, že když prší, dvěřmi protéká voda. Co je špatně, že u Rapida voda ze dveří neodtéká. Mi to ve škodováckém servisu spravili za asi 20 minut. Nějak předělali těsnění, dveří, které bránilo výtoku vody ze dveří. Je to systémová chyba rapidu, naštěstí snadno odstranitelná.

22.08.2022 | 15:54:52 | Majitel Rapida | Recenze: Škoda Rapid 1.2 (2013)