Nejčtenější auto recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 111042x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 86254x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 68398x
8,8Škoda Fabia (2005) Škoda Fabia (2005) autor: davpro Přečteno: 61362x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Jamieson

Hmmm...Ynteligent:-)))

03.06.2024 | 08:43:44 | Vašek | Recenze: Škoda 125 1274 (1989)

RE: Jamieson

No trapný jsi ty. Celou dobu ses tu naparoval, jaký že jsi kníže pán, co si vozí prdel v drahých a velkých vozech. A nakonec z tebe vylezlo, že jsi moula, co jezdil v rezaté 120, o které si myslel, že je nejširší auto v jeho zaprděném vesmíru. Kup si metr nebo pravítko. Vole.

02.06.2024 | 19:30:09 | Vašek Rotschild | Recenze: Škoda 125 1274 (1989)

RE: Jamieson

:-))) komentovat směšného dementa fakt nehodlám, to si neuvědomuješ, jak jsi trapný?

Ta praktiku co jezdí od 12. let??? :-)))))

02.06.2024 | 09:51:42 | Vašek | Recenze: Škoda 125 1274 (1989)

Škoda 125 - drak

Niekedy v roku 2008 som vlastnil staršiu Škodovku. Áno, bolo na ňu pozeráno cez prsty, ale to bol len klam. Jednou som išiel domov, predomnou BMW E90, na kufri nápis 330xd. Hovorím si, nesmrď mi tu, karcinogénny naftalín. Počkal som na vhodný moment, zaradil 3. rýchlostný stupeň, zadupol plyn do podlahy a vodič BMW sa nestihol spamätať a už som bol vpredu!

01.06.2024 | 14:04:02 | Kajetán | Recenze: Škoda 125 1274 (1989)

RE: Jamieson

A Poláci měli ještě Polonez, taky lepší auto, než tvoje 120.

01.06.2024 | 11:16:45 | moula Vašek | Recenze: Škoda 125 1274 (1989)

RE: Jamieson

A škodovky 100 - 120 byly ta horší auta. Polský Fiat 125p ten velký byl jako Lada, možná ještě lepší, páč měl listová péra a bylo to super pohodlné. Ve všem jsem jezdil. Mám srovnání. Lady byly taky fajn. Škodovky byly proti nim slabota. Horší už byly jen trabanty.

01.06.2024 | 11:09:27 | moula Vašek | Recenze: Škoda 125 1274 (1989)

RE: Jamieson

Bobku, já jezdím na motorce od mých 12 let a autem od mých 14 let. Jsem praktik. Vyrůstal jsem na vesnici, kde se furt něco konkrétního dělo. Vy, městské děti, máte handicap. Proto tě ani nenapadlo, že tvoje škodovka 120 měla menší rozchod kol než Twingo, Citigo nebo Kolíňata. Ty to prostě nemáš v rukách. Ale poučovat jsi chtěl. Z titulu, že na tomto webu smrdíš déle a máš jakési právo mazáka. Nemáš, bobe. Proti mě jsi prostě teoretik. A ukázal jsem ti to na důkazech. Zalez se svojí stodvacítkou a už sklapni!

01.06.2024 | 11:02:05 | asi takto | Recenze: Škoda 125 1274 (1989)

RE: Jamieson

Bože ty jsi inženýr...

31.05.2024 | 13:59:55 | Vašek | Recenze: Škoda 125 1274 (1989)

RE: Jamieson

Jsem zapomněl napsat, že žigulíci měli motor vpředu. Proto předek seděl na silnici dobře. O něco horší bylo otáčení volantem v době, kdy nebyly posilovače. Škodovka měla lehčí točení volantem. Proto měl žigul volant jako kormidlo od lodi.

31.05.2024 | 13:16:57 | pokračování | Recenze: Škoda 125 1274 (1989)

RE: Jamieson

No, když je předek lehký, jako měly Š 100, 105, 120..., tak mně to vadilo. To je nevyzpytatelné. Předek má sedět na cestě. Když je lehčí zadek a občas uskočí, odletí, dostane mírní smyk, nevadí. To umím snadno korigovat volantem. Proto mi nevadily žigulíky, i když měly taky náhon na zadní nápravu, ale hlavně že předek seděl na cestě. Horší je ztratit kontrolu nad předkem. To si pak auto jede, kam chce. To byl od počátku špatný nápad. Nebo pak vepředu vozit pytle s pískem a tím to zatížit. U žigulíka byl opačný problém. Tam jsem musel do kufru vzadu dát závaží, kdy jsem chtěl do kopce na sněhu. To byl jediný okamžik, kdy měla škodovka výhodu, páč měla vzadu motor. Ale za všech jiných okolností byla hůře ovladatelná kvůli lehkému předku. To bylo nebezpečné auto z hlediska jízdních vlastností. Proto když jsem v tehdejší době měl na výběr, raději jsem jezdil v žigulíku. I když spotřeba o něco větší, tak prostě lepší pocit a lepší ovladatelnost. No jsme pamětníci. Jednou se takhle budou bavit o současných autech. A budou vzpomínat, že existovala doba, kdy ještě jezdila auta na benzín a naftu...

31.05.2024 | 13:14:23 | pokračování | Recenze: Škoda 125 1274 (1989)