Recenze Škoda Pick-up Forman Plus 1.3 LXi
“Je to český auto, za který se nemusíme stydět, super.”

Autor recenze: mart (30 let),
Středočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1995 Typ motoru:1298,50kw Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:0 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 měsíce Průměrná spotřeba: 7 l/100 km Vloženo: 27. 9. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.6

Spolehlivost

6
 

Jízdní vlastnosti

5
 

Komfort

6
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Astra van

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Po koupi vozu asi po 1000km jsem auto nemohl nastartovat,hle zjistil sem,že neběží el.benzinové čerpadlo(pumpa),chvíly šťourání v pojistkách a relátkách jsem zkoušel pumpu vyndat z nádrže abych ji zkusil venku.No jen sem s ní hejbnul, zkusil start a hle už najednou šla,tak zřejmně špatný el. kontakt(dráty či co),další závada byla,nefungující počítadlo tachometru,proto nepíšu stav km,je nepřesný,oprava jednoduchá,ještě česká klasika v jednoduchosti.


Hodnocení a zkušenosti s autem

S autem jsem spokojen až na nějaké věci jako je špatné řazení,koroze,hlučnost.Ovšem s tím jsem počítal,je to auto za pár korun a ke všemu je to dělník k převážení krámů.

Dost měkké pérování mně překvapilo,že musim říct ,že pohodlí z jízdy je daleko lepší než některé vybrané vozy západních značek,ovšem při průměrném nákladu si záď natolik lehne,že si až myslim,že by to mělo mít tvrdší odpružení,netušim jestli to je od výroby nebo někdo měnil za jiné tlumiče.

Slabší brzdy nemá cenu komentovat.

Další věc je to,že při otevřeném okně za jízdy je v interiéru cítit benzin,zatím jsem nikde nenašel,že by někde kapal nebo prosakoval,prý to taky může být odpar z nádrže.

Jsem jinak opravdu spokojenej a tyhle auta jsou nezničitelný,ale chce to trochu ůdržby a starat se o karoserii(zabránit korozi).

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Škoda

Vložit komentář