Recenze Škoda 100
“Nejlevnější varianta automobilu.”

Autor recenze: wlken (23 let),
Zlínský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1971 Typ motoru:998 Stav km při koupi:106 000 km Stav km nyní:118 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 roky Průměrná spotřeba: 7,3 l/100 km Vloženo: 5. 3. 2007

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.2

Spolehlivost

6
 

Jízdní vlastnosti

4
 

Komfort

4
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: -

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ne

Závady a opravy na autě

Auto přestalo brzdit - stejná závada mě otkala na obou mých škodovkách,naštěstí má stovka dvouokruh,takže nouzově se dalo doje - závada byla v zadních brzdových válečcích

Koroze karoserie - auto třicet let nevidělo sníh a stačila jedna zima a v autě se udělaly velkem veliké díry - ovšem nic co by zručnější člověk nevyvařil.

Drobnosti v elektrice.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Během tří let jsem vystřídal dvě škodovky stovky - auto je spíše pro fandu veteránistu,pro někoho kdo si chce vychutnat pravý retro pocit za volantem se všemi výhodami a nevýhodami - auto má hodně slabý motor,takže se ho musí člověk umět naučit rozumně využívat,pak se dá ale na kratší vzdálenosti celkem držet krok s dopravou.

Auto je na své stáří poměrně úsporné,jeho největší výhoda je poměr ceny a praktičnosti - já jsem svojíi škodovku koupil za 1700,- a za celý rok co mi sloužila jsem do ní nemusel investovat nic co by stálo za řeč - spotřeba něco přes 7 l/100km, najel jsem s ní 12tkm a to i včetně 150km tras a několikadenní dovolené - vždycky jsem domů dojel. Pohodlí samozřejmě mizivé,velká hlučnost, počáteční nedotáčivost se rychle změní v přetáčivost - motor vzadu. Nic moc topení, vzimě problémy se startováním - ovšem za ty prachy je to zlaté auto!

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Škoda

Vložit komentář