Recenze Suzuki Ignis GL
“Spokojenost a můžu jen doporučit.”

Autor recenze: Vašek (52 let),
Královéhradecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2005 Typ motoru:1328 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:18 500 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 30 měsíců Průměrná spotřeba: 7 l/100 km Vloženo: 27. 3. 2007

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.6

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

7
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Favorit

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Auto zatím naproso bezporuchové.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Po 30 měsích provozu zatím jen ty nejlepší zkušenosti.Autíčko nešetřím,používám ho k běžným jízdám, tak jak je na vesnici potřeba, a to i po polních cestách a místních komunikacích.Spotřeba se časem ustálila na 7l /100 ale musím upozornit že značná část jízdy připadá na provoz ve značně náročném terénu hor.

Musím potvrdit tvrdost podvozku ale je také pravda že na předních sedadlech je to celkem v pohodě.Plusem je výkonný motor vzhledem k velikosti autíčka.

Při jízdě na dálnicích v Německu celkem ochotně zrychlovalo až do 160 km/hod a po pravdě šlo by to patrně ještě výše ale vzhlem k určité nestabilitě vozu při těchto rychlostech jsem se už bál.Dá se říci že motor potom výrázně předstihuje podvozek.

Pro mně tady na vesnici v horách je to podle dosavadních zkušeností skoro ideální auto.S kvalitou provedení vozu jsem vcelku spokojen ale je pravda že vnitřní provedení(čalounění) není tak dobře provedené jako třeba u Škody(ale to je můj náhled možná zkreslený že tím že ve Škodovce pracuji).

Ale při srovnání s Fabií, až na spomenuté čalounění Ignis výchází ve všech parametrech lépe a to vůbec nezmiňuji cenu.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Suzuki Ignis

Vložit komentář

reakce na kritiku

Musím reagovat na negativní kritiku . Někteří kritizují spotřebu Ignise ale jestli se někomu zdá 6,5 -7,5 l /100 u čtyřkolky hodně , tak by se měl zamyslet nad svým jízdním stylem. Já žiju v podhůří Krkonoš a chalupu mám na horách kde není silnice a jezdím za 6-7 l. . Nedostatky a výrobní vady jsou myslím taky v normě, vzhledem k ceně. Přečtěte si diskuze u jiných i dražších značek. Každé auto má svoje slabá místa, je to stále jenom stroj.

29.12.2018 | 12:59:31 | jaro  | 46.13.154.* Reagovat