Recenze Suzuki SX4 4x4
“Dobre”

Autor recenze: 04david (53 let),
Zlínský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2007 Typ motoru:1.6 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:4 600 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 5 měsíců Průměrná spotřeba: 7,6 l/100 km Vloženo: 6. 7. 2008

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.0

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

5
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: fabia

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

S autem nemám žádné problémy.Jedinou věcí s kterou jsem nespokojený je lak karoserie.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Pro vůz Suzuki jsme se s manželkou rozhodli po delších úvahách pro a proti.Nakonec jsme usoudili,že je vybaven vším co si ve voze přejeme mít.Jedinou podstatnou věcí,která vozu schází je tažné zařízení,které jsme si nechali domontovat.

S vozem Suzuki SX 4 4x4 jsem spokojený,ale přece jenom mi na něm něco schází a to je signalizace zapnutí světel(kontrolka) při nastartování vozu.. Vyhovuje nám její interier i sedačky.V jarních měsících se osvědčila i jejich možnost vyhřívání.

A jediným otazníkem zůstává zimní provoz a využití jízdních vlastností vozu.Na vozidle mám 16 kola ,ale na zimní provoz mi bylo prodejcem doporučeno pořídit si 15 kola.Nevím zda je to správná rada a jak bude vůz na kolech15 vzhledově vypadat.

Co se týká spotřeby jsem na průměrné hodnotě 7,6 litru a nedaří se mi ji snížit.Po dovolené se ozvu neboť najedu větší množství kilometrů a uvidím jak to bude se spotřebou a celkovou spokojeností s provozem vozidla.Již nyní můžu říct,že jsem nespokojený s lakem karoserie,kde je vidět spoustu oděrek a to i napříč tomu,že s vozem jezdím pouze po slušných cestách a je garážovaný. Jak by asi vypadal po jízdě na šotolině nebo v terénu.Ahoj všichni.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Suzuki SX4

Vložit komentář

sx4 v zimě

Už třetí zimu s SX4 nemám žádné problémy při výjezdu 400 m od chalupy k silnici stoupání cca 12%, nechal jsem kola 16, obul zimní gumy Pirelli Snowsport. Předchozí auto Toyota Corolla (kola R14 jen přední náhon) nevyjelo nahoru někdy ani s řetězy. V zimě čím větší kola, tím menší problémy, Š.Yetti má R17....

24.09.2009 | 09:27:41 | magtuc Reagovat

Tiez som ho dal na zimu na 15-ky, aj ked mi v pneuservise najskor tvrdili, ze to na 15-ky nemoze ist. Ma to uvedene v technicaku a aj na stlpiku na nejakej nalepke a vyzera uplne normalne, aj ked su kolesa s 15-kami cca o 2cm mensie v priemere. Co sa tyka laku, pozink za 10 rokov nezhrdzavie a dlhsie to auto mat asi nebudete.

24.11.2008 | 14:45:14 |  Reagovat