Recenze Volkswagen Scirocco 53 GT2
“Jedině Scirocco je Super.”

Autor recenze: radek. (24 let),
Středočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1992 Typ motoru:1.8/JH Stav km při koupi:48 000 km Stav km nyní:85 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 7 let Průměrná spotřeba: 7 l/100 km Vloženo: 8. 6. 2005

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 1.6

Spolehlivost

1
 

Jízdní vlastnosti

1
 

Komfort

1
 

Provozní náklady

3
 

Náhradní díly

2
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Scirocco 1

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

U auta mne nepotkaly za šest let jeho vlastnění žádné poruchy, pouze jednou se mi podařilo natankovat nekvalitní benzín takže jsem auto doma už nenastartoval od té doby tankuji u značkových čerpadel a je klid.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto je super zaujal mne jeho design a originalita, v ČR je Scirocc velmi málo takže se vám na parkovišti nestane že bi jste si svoje auto splet s jiným stejným, nejsem příznivcem nějakého brutálního tuningu takže mám jen původní alu, původní plasty+křídlo a mračítko kamei.

Auto má původní tmavě zelenou metal. Výbava palubní počítač, dvoupolohový šíbr, centrál na DO. Jako u většiny sportovních aut je zde velmi málo místa na zadních sedadlech, takže spíše jen nouzově. Ve předu je místa až dost. Motor 70KW bohatě stačí 200KM/h neni problém a určitě by šlo i víc. Zavazadlový prostor je dost prostorný.

Náhradní díly jsou dobře k sehnání protože většina mechanických dílů je shoná např. s Golfem. Spotřeba 7-9l dle stylu jízdy. Na auto je 100% spolehnutí. Koroze zatim asi nehrozí, auto celoročně garážuji.

Neni to asi auto pro rodinu, ale pro dva lidi je to Super, pokud je Scirocco v perfektnim stavu tak se za nim ještě spousta lidí otočí

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Volkswagen Scirocco

Vložit komentář

šíro

už mám třetí a nemůžu si ho vynachválit

16.04.2008 | 19:42:56 | sergej Reagovat