Recenze Volvo V50 2,4 Summum
“Perfektní auto s vyšší spotřebou.”

Autor recenze: Swatcat (24 let),
Hlavní město Praha
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2004 Typ motoru:2,4 Stav km při koupi:28 000 km Stav km nyní:36 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 7 měsíců Průměrná spotřeba: 10,6 l/100 km Vloženo: 21. 12. 2006

Hodnocení inzerátu: 5 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.8

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

6
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Jednou začalo zlobit sklápění zrcátka u spolujezdce. Po dvou dnech závada sama zmizela.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto je velice komfortní a jisté v zatáčkách a ani po delší jízdě (12 hodin v kuse) není cítit záda ani žádné nepohodlí. Předem říkám, že jsem s ním nadmíru spokojen, ale je tam pár věcí, které mi relativně vadí a nebo které mi tolik nevadí, ale původně jsem je nečekal.

Pokud vepředu sedí někdo vzrostlejší, tak je vzadu místo maximálně tak pro malé děti. Kufr (do výše krycí rolety) je velice nízký (36 cm) a navíc se značně zužuje kolem kol. V autě také zoufale chybí úložné prostory v kabině. Nejhorší je pak opěrka pro ruce, která má uvnitř úložný prostor asi tak o 0,5 cm menší než by bylo potřeba na uložení CD.

Ovládání klimatizace je zoufale blízko řadící páce, takže při zařazených stupních 1, 3 a 5 je špatně přístupné. Světlá výška je na české silnice až trochu moc nízká, ale rozhodně nijak nevybočuje z průměru.

Co se servisu týče, tak garanční prohlídka po 2 letech vyšla na 8500 Kč včetně DPH a včetně 6 litrů motorového oleje. Servis je tedy relativně drahý, ale není to nic tak výjimečného.

To je ale také vše, co mi na tom autě (vyjma spotřeby) vadí.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 5


Komentáře uživatelů k recenzi Volvo V50

Vložit komentář