Nejčtenější auto recenze

7,8Volvo V50 (2005) Volvo V50 (2005) autor: Pavel Přečteno: 53670x
6,6Volvo V70 (2005) Volvo V70 (2005) autor: Marek Přečteno: 25965x
9,0Volvo V40 (1999) Volvo V40 (1999) autor: Zede Přečteno: 19311x
8,4Volvo V40 (1998) Volvo V40 (1998) autor: Kamzik Přečteno: 17233x
9,0Volvo V50 (2005) Volvo V50 (2005) autor: nesztor Přečteno: 16665x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: 40 na 50

Stará V40 je neskutečná, dnes 400.000 km, Renaulti motor, praská okruh trubek turba (druhá výměna) prostě to nemá rádo 180km/h už pár roků zpátky jsem to chtěl zrušit, ale to nejde. Dokud bude jezdit nechám jako druhé auto. V50 tím pádem odloženo, ale každou chvilku sleduju ceny a porovnávám už s V60 . Ale nakonec to bude asi nějaká nejvyšší řada V50 Momentum s 2.0D ročník 2011 12. Plná výbava vypadá skvěle a má dobré recenze. Tak snad už letošní zimu.

29.10.2022 | 21:38:56 | v | Recenze: Volvo V50 2.0D (2005)

RE: uj jej

V Číně se vyrábějí také a vozí do Evropy.

https://autobible.euro.cz/volvo-zacne-ve-svedsku-vyrobene-xc60-posilat-usa-evropy-zamiri-cinska-produkce/

17.05.2022 | 11:22:59 |  | Recenze: Volvo V70 D5, 136 kw (2005)

RE: uj jej

píšeš naprostý nesmysl.. nevím jak ostatní modely ale moje xc90 je ze Švédska z Goteborgu..

15.05.2022 | 21:58:07 | Cotan | Recenze: Volvo V70 D5, 136 kw (2005)

RE: 40 na 50

Zdravím, tak co, došlo na v50 a jaká je spokojenost?

02.04.2022 | 17:17:15 | Jiri | Recenze: Volvo V50 2.0D (2005)

RE: uj jej

Bohužel kompletní řada Volvo XC se vyrábí a montuje v Číně, Číňané vlastní určitý podíl ve Volvu. No a už se to projevuje na kvalitě řady xc.

16.01.2022 | 07:16:47 | Petr | Recenze: Volvo V70 D5, 136 kw (2005)

RE: Stále spokojenost

To je jediné čemu bych se vyhnul. Osobně jsem Four-C měl a jezdil jsem 99% na comfort. Jízda byla pohodlná, ale strašák je výměna tlumičů. Cena je okolo 80 000 Kč za 4 ks nebo 40 000 Kč za pár. Jsou případy, že tam někdo rval obyčejné a jsou firmy, které to řeší, aby nehlásilo chybu. To, kdy ti odejdou záleží, jak a kde jezdíš. Já měl hlavně dálnice do Německa a město. Žádné polní cesty ani silnice II a horší třídy či jiné šílenosti. Než jsem auto prodával, dal jsem na test tlumičů a byl ok i přes velký nájezd, jaké auto mělo. Teď když koukám po dalším Volvu v kombíku, tak hledám takové, které nemá Four-C, protože v tom se dá fakt pořádně zahučet. Komfort něco stojí, ale nevěřím, že svezení v S80 s obyč. tlumiči je nějak výrazně horší. Doporučuji tedy určitě bez Four-C.

02.07.2021 | 10:48:37 | Jirka | Recenze: Volvo S80 D5 (2009)

RE:

Záleží, kolik ročně najedeš. Auta se prodávají i s nájezdem okolo 500 000 tis. km. Moje mělo necelých 320 tis. km a nic mu nechybělo. Pokud máš nájezd okolo 15000 km/rok a méně tak bych se 270 tis km nebál, pokud je auto od spolehlivého zdroje a byly pravidelně měněny náplně - zejména automat po 60 tis km a haldex, úhlovka + rozvodovka. Jako samozřejmost olej a filtry čím častěji tím lépe. Max je 30 tis, ale doporučuje se 15-20 tis.

02.07.2021 | 10:41:26 | Jirka | Recenze: Volvo S80 D5 (2009)

Finále 317 000 km prodáno

Auto prodáno. Můžu potvrdit, že na něj mám hezké vzpomínky a byl to spolehlivý partner. Celkově další opravy jen korunové záležitosti. Chodil jsem pravidelně na výměnu náplní v automatu po 60000 km, dále haldex, úhlovka rozvodovka, jelikož bylo 4x4. Co odešlo bylo zamykání dveří na pravé straně. Nejprve předek, pak zadní dveře. Oprava v servisu stojí ranec, ale stačí koupit motorek za 100 Kč a výměna je za hodinu hotová svépomocí. Auto bych si nechal dále, ale zatoužili jsme po kombíku. S80 má celkem velký kufr, ale malý vstup, takže se v něm moc neodveze. Auto sloužilo skvěle jako bezpečná manažerská limuzína. Po delší cestě z auta člověk vystupuje svěží, jelikož mělo velmi pohodlné masážní sedačky. Věřím, že bude dále sloužit nové majitelce.

02.07.2021 | 10:37:20 | Jirka | Recenze: Volvo S80 D5 (2009)

RE: V70

Dovoluji si nesouhlasit, po chiptuningu od D5T5 s.r.o., má auto 147kW, namísto původních 96kW, a živé je až až, s 235/45 R17 hrabe i na 3ku

16.08.2020 | 23:55:52 | Vojtěch | Recenze: Volvo V70 2,4D D5244T2 (2003)

RE: Stále spokojenost

Nazdar, uvažuju o ojeté S60 co má 4c,měla by mít najeto 120k. A bojím právě těch tlumičů, jelikož jsem se většinou dočetl p vydrží 100-150k.
Tys problém za celou dobu neměl?

18.07.2019 | 16:22:22 | Jerry | Recenze: Volvo S80 D5 (2009)