Recenze Suzuki V-Strom DL650
“Super motorka pro pokročilé jezdce.”

Autor recenze: Martin (22 let),
Královéhradecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2005 Typ motoru:645 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:18 000 km Způsob řazení:manuál Status motocyklu při koupi:nový Jak dlouho motorku používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 6 l/100 km Vloženo: 26. 3. 2008

Hodnocení inzerátu: 3 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.2

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí motorka: Suzuki Intruder VS1400

Koupili byste další motorku tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na motorce

V podstatě nic moc.

Odešla kontrolka startéru.

Jinak opravdu nic, motorka šlape jako hodinky :-)


Hodnocení a zkušenosti s motorkou

Je to zatím nejrychlejší motorka co jsem vlastnil. Vím, že to není nejrychlejší motorka pod sluncem, ale i tak to natrhne mnohým sportovním mašinám.

Motorka je velice pohodlná a má komfortní řízení. Můžu jezdit klidně několik hodin v kuse a nejsem z toho nijak vyřízenej.

Co vím, tak většina motorkářů okamžitě mění sedlo, ale co se mě týče...sezení je pohodlné a hlavně velice šikovně řešené vzhledem k těžišti, a tak není tolik zatěžované tělo, takže já jsem spokojen. možná je to taky dáno výškou a váhou řidiče, takže je tohle věc do jisté míry dost individuální.

Plexi krytka proti větru funguje taky ok. Co mi přijde fakt příjemné je, že téměř nejsou cítit žádné větší vibrace, které dokážou být dost nepříjemné.

Zhruba při 50ce skoro není slyšet. Chod motoru je neuvěřitelné tichý. Má dobrej krouťák.

Jinak jsem zatím víceméně spokojen, takže mohu vřele doporučit zkušenějším jezdcům. :-)

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 3


Komentáře uživatelů k recenzi Suzuki

Vložit komentář

spokojnosť

mám rovnaký stroj - suzuki v-strom dl650 2008. motocykel je veľmi dobre vyvážený a to mu dáva vynikajúce vlastnosti v držaní stopy. napriek vyššej váhe je veľmi dobre ovladatený v zákrutách a hlavne pri preklápaní máte pocit, že sedíte na 100 kilovej mašine. posed som tiež nemenil, ale asi som menšej postavy a tak budem musieť dokúpiť štočky a riadidlá si trošku priblížiť. pri výške jazdca cca 175cm vám stačí originálny štít(pozor je veľmi náchylný na poškriabanie) mám model bez ABS, brzdy sú však dostatočne výkonné, ale pri zabehávaní novej treba citlivo šľapať na zadnú, mala tendenciu sa zahryznúť do kotúča.

08.08.2008 | 00:58:18 | peto Reagovat