Recenze Alfa Romeo 33
“Není to vůbec špatné auto.”

Autor recenze: andrija (28 let),
Liberecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1991 Typ motoru:1,7 8 ventil BOXER Stav km při koupi:128 000 km Stav km nyní:136 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 7-10 l/100 km Vloženo: 8. 3. 2007

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.2

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

7
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Mitschubishi,Golf Fiat Alfa Romeo

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Auto jsem kuopil s tím, že je potřeba vyměnit startér. Sehnal jsem ho za 600,- od známeho a vyměnil sám. Preventivně jsem nechal udělat komplet rozvody, to mě stálo 5000,- s prací, přesto že tam byle rezerva do výměny (dle býlalého majitele)10000km.

U Alfy je nejdůležitější dbát na rozvody a olej. Po 2 měsících provozu se ozvalo ložisko na řidičově straně. Výměna za 1000,-ložisko+500,- za nalisování. Jinak zlobilo startování, vyčistil jsem spínací skříńku a potom vše OK.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Alfičku jsem koupil od solidního majitele, fandy, který se o ni dobře staral. Auto je staré skoro 17 let a je pořád ve výborné kondici. Jezdím s ní po městě i dálky, které zvláda dobře. Je to prostě spolehlivé a díky předsudkům a nízkým cenám velmi levné auto, jen člověk nesmí koupit šrot z bazaru ale auto o které se někdo staral. Alfička i přez svoje stáří jezdí výborně.

Za studena nekdy pocukáva motor, to je vlastnost všech Boxeru, jinak motor nežere ani kapku oleje a točí výborně. Převodovka po zahřátí jde dobře, za studena nebo v mrazech je potřeba na ní "lehce", jde ztuha a při necitlivém řazení, může i přez zuby. Podvozek naprosto výborný a bez problému. Brzdy dobré ale bude potřeba asi do budoucna vyměnit desky. Jezdím s Alfou 33 rok a za výbornou cenu jsem dostal charizmatické auto s výborným motorem a podvozkem, díly jsou stejně drahé jako na jiné auta a je prostě spolehlivá.

Nějaké investice byly potřeba ale vzhledem ke stáři auta jsou minimální a hlavně po celou dobu s autem jsem neměl žádný zásadní problém, ani mě nenechalo.

Za málo peněz hodně muziky.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Alfa Romeo 33

Vložit komentář
 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Alfa Romeo 33