Recenze Honda Civic 1,5Lsi
“Výborná jízdní vlastnost, spolehlivost, ale silná koroze.”

Autor recenze: Jirka Tábor (65 let),
Jihočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1994 Typ motoru:1,5 Stav km při koupi:89 000 km Stav km nyní:149 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 7 let Průměrná spotřeba: 8 l/100 km Vloženo: 1. 3. 2008

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.0

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

6
 

Náhradní díly

6
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Nissan Sunny

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ne

Závady a opravy na autě

Děravý chladič- nutná výměna, potíže s dálkovým zamykáním dveří, aktivace alarmu při přeletu letadla nebo při bouři, koroze vnitřních částí tlumiče /došlo k ucpání a roztržení pláště tlumiče), koroze roury od katalizátoru k zadnímu tlumiči, silná koroze lemů zadních blatníků a tím potíže s uchycením zadního plastového nárazníku, silná koroze prahů, nutná výměna brzdových kotoučů a manžet přední nápravy, poškozené boky potahů předních sedaček.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto velmi živé- velmi rychle jde do otáček, trojka se velmi rychle roztočí v případě nutnosti až na cca 140 km/hod., velmi dobře sedí na silnici i v zatáčkách, velmi spolehlivé, bezproblémové startování i při velkých mrazech (auto parkuji venku), pohodlné i při dlouhých cestách do Chorvatska.

Problémem je velmi silné korodování zadníc i předních blatníků a prahů pod plastem (jezdím každý den i v zimě) a poměrně vysoká hlučnost při jízdě po dálnici při rychlosti cca 130 km/hod.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Honda Civic

Vložit komentář

Koroze Hond

jj taky mám civica 5G 1,5 v-tec edan rok 1992 a koroze je fakt slabinou tady toho jiank podařenýho auta.Jinak spotřeba je v cajku uplně, ve městě jezdim kolem 8-9litrů, mimo město cca za 6litrů při 120-130, pruměr mám mezi 7-7.5litry, ted v ziměě spíš kolem 8litrů. Tedka teda k tý korozi,hlavně lemy a prahy jsou citlivým místem ale při dostatečný udržbě, ani koroze moc nevnikne,třeba spodek natíram každej rok nátěrovkou, za 5 let co jí mám.Taky třeba ruční brzda funguje výborně:D Parkuju s ní často ve středně prudkým kopci s ručkou a jedničkou, někdy stočim i kola do rejdu pokud je o co je opřít.Za tech 35 000 co jsem to v tý době koupil jsem si vybrat líp nemoh, je to držák kterej vás nikde nenechá pokud mu dopřejete slušný zacházení základní udržbu:D



Honda 4ewer:D:D

18.02.2013 | 21:45:32 | Daneček  | 88.100.57.* Reagovat