Recenze Honda Civic
“Výborné auto.”

Autor recenze: well ,
Plzeňský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2001 Typ motoru:1,6 benzín Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:46 000 km Způsob řazení:manuál Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 7 - 13 l/100 km Vloženo: 7. 11. 2003

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.7

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

0
 

Provozní náklady

0
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Octavia

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Něco odešlo v převodovce (asi ložisko) v záruce vyměněna celá převodovka, jinak bez problémů.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Prostorný vůz, který má velmi dobré jízdní vlastnosti, slušnou spotřebu a sportovně laděný motor. Nikdy jsem se nedostal přes 9 litrů. Maximální rychlost ukázal tachometr 205km/h. Auto je hlučnější ( motor a špatně odhlučněná kola ) a má horší manévrovací schopnosti ( horší rejd nemá nic na světě ), přesto jsem velmi spokojen a pokud porovnám s Octavií, tak žere o dva až tři litry na sto méně a jede vyrazně rychleji a cestovní komfort je neporovnatelný (prostor pro posádku)

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Honda Civic

Vložit komentář

No ja sice nejsem zastancem Hondy Civic, podle mne to taky neni buhvijakej vuz, ale srovnavat to s Fabii, tak to snad ne ! Fabie je proti Civicu predrazena, vetsinou slabsi (jak vybavou, tak motorem) a co se tyce pohodli, to by se dalo polemizovat.Kamarad mel Civic 1,4, sestou generaci, ale Fabie 1,4 na nej nema.Ale zas na druhy strane je treba podotknout, ze Fabie bude asi bezpecnejsi, jelikoz jsem zazil naraz v zminovanem Civicu v cca 80 kmh, a auto bylo na sra*ky.Ja jsem mel rozbitej nos, a kamarad kterej soferoval, rozbitou hlavu.Auto putovalo do srotu.

11.07.2009 | 14:30:21 | jamieson Reagovat

Kdo muže porovnavat octavii a fabii s takovym křapem jako je civic.Přítelkyně se už naštěsti civica zbavila a ted ma fabii a je hodně spokojena.S tou japonskou popelnici se to neda srovnavat hlavně v pohodli a kvalitě občas si fabii od ni pujčuji a musim ji dat za pravdu.S tim civicem byli večně problemy kolikrat jsme mysleli,že to auto pošlem radši někde ze svahu,byl to civic r.v.2005,tak at mi tady hlavně nikdo netvrdi,že japonci umi auta.

11.07.2009 | 13:42:51 |  Reagovat

Mě ta změna nepřekvapuje. V zaměstnání máme služební oktávku a fabii, rodiče mají též fabii a jezdíme s nimi jen po servisech. Doma jsem měl accorda a teď mazdu 323F. Nevím co to je servis. Samozřejmě mimo pravidelných prohlídek. A co se týká jízdních vlastností, mohu porovnávat a proto dávám přednost japoncům. Sice mají tvrději laděné podvozky, ale za ty jízdní vlastnosti to stojí.

13.10.2006 | 06:07:02 |  Reagovat

?

Docela mě překvapuje ta změna octavie na hondu..

31.08.2006 | 10:53:46 | Ami Reagovat